Na žurci u „Zadruzi“ sinoć je pevala Ljupka Stević. Ona je zabavila zadrugare, ali je ušla i u jedan sukob – sa Markom Janjuševićem Janjušem.

-Ovde su sve k***e i švalerke. J***m im ja majku. J**u se sa likom koji je oženjen, posle im đavo kriv – rekao je bivši košarkaš, koji je i sam prevario svoju suprugu sa starletom u prošloj „Zadruzi“, a Ljupka je na to odgovorila:

Maja Marinković poručila Janjušu: Sada ćeš naučiti da umem da gubim sve da bih dobila ništa, a sa tim ne možeš da igraš (FOTO)

– Janjuš je jedna džukela! Kad se desilo sve sa Simićem, na Instagramu mi je napisao: „Legendice moja, šta se to desilo?“ Sad me javno pljuje! Neka gleda svoje dvorište.

– Očigledno je besan na mene jer je Maja Marinković videla šta sam uradila, pa se osilila i raskrinkala ga na društvenim mrežama. Džukela obična! – rekla je ona za „Informer“ i dodala:

ŠOK! Maja Marinković: Bila sam u MODRICAMA, Janjuš me je tukao, on se pravi fin

– Je***u mu mater kad izađe iz „Zadruge“! Ološ jedan bedni! Ne bi me čudilo da on to ni ne misli, već da je to rekao da bi u rijalitiju bio u centru pažnje. Očigledno mu treba reklama. On nije ni m od muškarca kad tako vređa ženu! Klošar – odbrusila mu je pevačica.

Članak Rat između Ljupke i Janjuša, priznala da joj je SLAO PORUKE! „On nije ni m od muškarca, ološ jedan bedni!“ se pojavljuje prvo na Svet poznatih.

Original Article