AKTUELNO

Domaći

RAZDVAJALO IH OBEZBEĐENJE! Nikola Orozović i Milan Petković žestoko zaratili! U hotelu nikad nije bilo napetije! (VIDEO)

Izvor: Pink.rs, Foto: TV Pink Printscreen ||

Posvađali se nakon emisije.

Nakon emisije "Pitanja gledalaca" zadrugari su nastavili sa svojim redovnim aktivnostima, međutim, nije sve bilo tako idealno. U hotelu gde spavaju vođa i omiljena osoba izbila je žestoka svađa.

Foto: TV Pink Printscreen

pročitajte još

DRAMA DRMA IMANJE! Janjuš ŽESTOKO IZVREĐAO, pa NAPAO Orozovića, Zola sve vreme LIKOVAO, a onda je utučeni Bane poručio da bi mogao da se obračuna sa n

Naime, u ovom delu luksuznog imanja posvađali su se Nikola Orozović i Milan Petković. Zbog ove situacije moralo je da reaguje i obezbeđenje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti možeš da se napušiš k*rca malo, nemoj da te izbacim sada napolje! Nemoj da se k*rčiš, ja ti poslednji put kažem. Išao si na Janjuša, sada ideš na mene. Ništa ti loše nisam rekao, samo sam se nasmejao! Šta mafijaš, šta se k*rčiš? Bio si manji od makovog zrna, sada se k*rčiš! V*gino! Ti si prvi sada tražio svađu, skini se sa k*rca! – govorio je Milan, Nikoli.

Foto: TV Pink Printscreen

pročitajte još

NIJE ZNALA NJEGOVE NI IME, NI PREZIME! Dragana prekinula Đedovića i Edisa, pa otkrila ŠOKANTNE DETALJE njene AFERE sa Fetićem! (VIDEO)

Šta sam ja tebi loše rekao? Jesam, v*ginica sam, imam jako mala m*da! Napolju ćeš mi pokazati ta svoja velika m*da koja si mi obećao. Ti imaš velika m*da, ja imam mala m*da, evo priznajem – pričao je Orozović, Milanu.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

Zadruga

KAO NEKA ŽENICA SI, GLUMIŠ SVE ZARAD RIJALITIJA: Mlađa i Milan Petković se posvađali, obezbeđenje odmah uletelo! (VIDEO)

Domaći

SKANDAL U SUPERFINALU ZADRUGE! Žestoka svađa bivših zadrugara, RAZDVAJALO IH OBEZBEĐENJE! A onda se umešao i NJEGOV OTAC! (VIDEO)

Zadruga

OBEZBEĐENJE ODMAH ULETELO U BELU KUĆU! Đekson i Milan zaratili, reper zapretio novinaru: Hoćeš da ti nabijem tacnu u facu! (VIDEO)

Showbiz

NEĆEŠ IMATI MIRA OD MENE: Miljanu i Miću razdvajalo obezbeđenje, pljuštale uvrede na sve strane! (VIDEO)

Zadruga

PALE BRUTALNE PSOVKE! Tara i Mića ponovo zaratili, ona mu poručila: Tomović je za sve bio u pravu! (VIDEO)

Zadruga

LUNA I MARKO ZARATILI ZBOG PAŠTETA! Miljković joj rekao da 'igra rijaliti', Đoganijeva izgorela od besa! (VIDEO)

'Original Article