AKTUELNO

Domaći

RAZVELA SE, A DRUGU PROSIDBU JE ODBILA! Hanka je bila najlepša u gradu, a onda se suočila sa velikom DRAMOM kad joj je sin završio u zatvoru! (FOTO)

Izvor: Pink.rs, Foto: Printscreen YouTube/cineman20000 ||

Imala je mnogo udvarača.

Kraljica sevdaha Hanka Paldum je jedna od najpoznatijih pevačica iz Bosne i Hercegovine za koju mnogi kažu da peva kao slavuj.

Tokom mladosti Hanka je bila je član hora i učestvovala je na školskim predstavama, najčešće pevajući sevdalinke. Brat Smail joj je pomogao da ode na audiciju u KUD-u „Bratstvo“ tako što su se iskrali kroz prozor.

Pevačica je važila za jednu od najlepših devojaka u gradu, pa je imala mnogo udvarača. Njen prvi momak je i njen suprug Muradif koji ju je osvojio lepim manirima. Venčali su se, ali početkom devedesetih usledio je razvod, jer kako su mediji tada prenosil, u njemu nije više nalazila podršku koju je ranije imala.

Nakon razvoda, pevačica se posvetila poslu i zaljubila se u beogradskog fudbalskog trenera, Miladina Živadinovića. On ju je pratio na koncertima, putovali su zajedno u Kuvajt, a kako su tada brujali, on ju je i zaprosio. Pevačica je navodno odbila da se uda za njega, pa su ubrzo raskinuli.

Foto: Printscreen YouTube/cineman20000

Sin Mirza je doživeo saobraćajku nakon koje je završio u zatvoru, a ona nije krila da joj je to jako teško palo.

– Teško mi je kao što bi bilo svakoj majci, ali tu emociju držim za sebe. Mnogi moju nesreću zloupotrebljavaju, ali se ne osvrćem na tako nešto. Moj sin je dobro, u jednu ruku, iako ne može biti dobro, zato što je u zatvoru – rekla je Hanka svojevremeno.

Autor: Pink.rs

Domaći

Bila je u zatvoru, tukla se sa momcima, a onda se zahvalila Alahu!

Hronika

ZORAN OČAJAN! Priznao da je Jelena Marjanović imala udvarače, sumnja da ju je možda jedan od njih ubio

Domaći

NAŠA PEVAČICA ZAVRŠILA U BOLNICI Uspavali je, a onda je počela operacija… Sada kuka, jauče, SVE JE BOLI! (FOTO)

Zadruga

OTVORILA SVE KARTE! Karić se ŠOKIRAO kad je čuo šta mu je sve Iva priznala o bivšim momcima, a onda ju je upitao za Sukija! (VIDEO)

Zadruga

ZAKLEO IM SE NA LJUBAV! Tomović izveo Karića i Mlađana, a onda im je pokazao drugu stranu sebe! (VIDEO)

Zadruga

POLETELA JOJ U ZAGRLJAJ: Luna se oduševila kada je NJU videla u Zadruzi, a onda ju je upoznala sa Slobom! (VIDEO)

'Original Article