Anđelka je uvijek po medijima isticala kako joj je suprug velika podrška te da je ponosan na nju

Popularna glumica Anđelka Prpić (34) koja je našoj publici najpoznatiji po ulozi u seriji “Andrija i Anđelka” razvodi se od supruga Darija s kojim ima sina Jakšu (7). Vijest je za Dnevni avaz otkrio izvor blizak glumici.

Na pitanje razvodi li se, Anđelka je odgovorila “Nemam na to nikakav komentar”, piše gore spomenuti portal.

Anđelkin suprug vlasnik je restorana u Beogradu, a njih dvoje vjenčali su se 2011. godine. Glumica je tada za Gloriju otkrila kako je na vjenčanju nosila kratku haljinu, a gostima su umjesto torte posluženi muffini. Ona i Dario upoznali su se 2010. godine.

Slagala mu je da je konobarica

“Bilo je to u kafiću koji je vodio. Jedva sam se dala nagovoriti da odem tamo jer sam bila umorna i od izlazaka i od traženja ‘onog pravog’. Dario se došao javiti mom prijatelju i odmah sam ga zapikirala. Nisam mu rekla da sam glumica, jer se svi muškarci tome čude, pa sam slagala da radim kao bankarica u Intesi”, ispričala je Anđelka za Gloriju.

Glumica je uvijek po medijima isticala kako joj je suprug velika podrška te da je ponosan na nju i uspjeh koji je postigla

“Mogu samo reći – svaka mu čast, kao i svim partnerima javnih osoba koji trebaju nositi taj teret. Ali to je ljubav”, kazala je jednom prilikom za 24 sata.

Original Article