AKTUELNO

Domaći

REKLA, PA POREKLA Dara zgrozila javnost pričom o privatnim i državnim – SELJAČKIM ŠKOLAMA, a evo kako se sada pravda

Izvor: Pink.rs, Foto: Pink.rs/O. Bogdanović ||

Kaže da nije imala nameru ikoga da ponizi i uvredi.

Daru Bubamaru žestoko su iskritikovali na društvenim mrežama zbog izjave u kojoj je rekla da njen sin ne ide u takozvane "seljačke škole", već u privatnu, koju pohvađaju isključivo deca drugih uspešnih roditelja – političara, sportista, muzičkih zvezda.

Ona je demantovala novinske natpise, međutim, uhvaćena je u laži, budući da je objavljen audio snimak njene izjave. Videvši da nema kud, Dara je rešila da se ponovo oglasi, i to putem društvenih mreža. Oglasila se na Instagramu, gde je pokušala da se opravda i svima stavi do znanja kako nije nikog želela da ponizi i omalovaži, budući da i deca njenih prijatelja pohađaju državne škole.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

– Morala sam da se uključim, nisam mogla da izdržim. To, seljačka škola – bila sam isprovocirana… Htela sam da nahvalim moju školu, stvarno nisam mislila ništa loše, samo sam htela da nahvalim školu mog sina… Nisam mislila nikog da uvredim, deca mojih prijatelja idu u državne škole. Ja nikada ne omalovažavam nikoga – pravdala se Dara.

pročitajte još

"TO ĆE MI ZAUVEK OSTATI RANA NA SRCU" Potresno svedočenje Dragane Mirković: Ksenija me je tražila dva dana pred smrt, želela je nešto VAŽNO da mi kaže

Autor: Pink.rs

Domaći

NAZVALA PESMU LIMUNADA KUMULATIVNOM AGONIJOM, EMINA SE NALJUTILA: Leontina konačno objasnila šta je zapravo mislila! (VIDEO)

Zadruga

DALILA POKUŠALA DA SPOJI MATEJU S NATAŠOM?! Evo kako se pravdala (VIDEO)

Svet

Tramp pokušava da ispegla gafove: Megan Markl nazvao 'zločestom', pa se ispravio. Kraljevsku porodicu okarakterisao kao 'finu'

Domaći

POČASTILE SE UVREDAMA! Marija Kulić se NAOŠTRILA, pa poručila Zerini: IZGLEDAŠ KAO ŠVAJCARSKA KRAVA, a evo kako joj je ona uzvratila! (VIDEO)

Showbiz

Teodoru grize savest zbog veze sa Anđelom? KAJEM se što sam se ZALJUBILA U ZADRUZI (VIDEO)

Zadruga

TREBA DA RASKINEŠ SA MNOM: Luna predložila Marku da se rastanu, a razlog će vas ŠOKIRATI! (VIDEO)

'Original Article