ROBOTIZOVANI IGRAČ RIJALITIJA! Osman Karić OSUO PALJBU po Dejanu, a onda je otvorio dušu i dao mišljenje o Stefanovom izboru: MOJ SIN JE ZLATAN DEČKO (FOTO)

showbiz

ROBOTIZOVANI IGRAČ RIJALITIJA! Osman Karić OSUO PALJBU po Dejanu, a onda je otvorio dušu i dao mišljenje o Stefanovom izboru: MOJ SIN JE ZLATAN DEČKO (FOTO)

Još se nije pojavila devojka koja bi osvojila njegovo srce.

  • Izvor: Pink.rs, Foto: Pink.rs, Tv Pink Printscreen

Stefan Karić je ušao u žustru raspravu sa Davidom Dragojevićem i to zbog Dalile Dragojević prilikom čega mu se Dejan uneo u lice, a Karić mu je iz revolta uputio niz uvreda i pritom rekao da bi mu "opalio ženu", što je dodatno dovelo do tenzije među njima.

Autor: TvPink Printscreen

O njihovoj žustroj raspravi porazgovarali smo sa Stefanovim ocem Osmanom Karićem koji je istakao da ne podržava ono što je uradio njegov sin, ali isto tako nije imao lepe reči ni za Dragojevića.

Autor: TvPink Printscreen

Da budem iskren, Dejan Dragojević je robotizovani igrač rijalitija, koji je naštelovan od strane Dalile, što znači da kad god ona sa nekim krene u raspravu kreće i on. Moram priznati, odličan su tandem. Što se tiče Stefana, on je mala beba u toj igri za mnoge od njih, nije spletkaroš, jako je iskren i lakoveran, takav je i napolju, veruje svakom. Ne opravdavam njegov ishitren postupak, psovanje i sve ostalo što je uradio, ali jednostavno takav je i napolju, ne da na sebe, naravno kasnije shvata grešku koju je i sam priznao, izvinivši se – priča Stefanov otac Osman.

Autor: TvPink Printscreen

Budući da Stefan važi za jednog od najvećih zavodnika u Beloj kući, Osmana smo upitali da li smatra da će Karić obnoviti vezu sa bivšom devojkom Jelenom Pešić ili će dopustiti da se Iva Grgurić vrati u njegov život.

Malo je glupo da ja pričam o njegovom ukusu i kakva devojka treba da bude da bi on bio sa njom. Sa Jelenom Pešić je bio u vezi nekoliko meseci, isto toliko je prošlo od njihovog raskida veze, tako da tu nije došlo do nekih većih emocija što je i Jelena rekla kada je u tajnosti pričala sa Janjušem. Sa Ivom bi doslo do veze bez obzira na njen pređašnji život, ali tu su se često ubacivali zadrugari kojima ta veza nije odgovarala, posebno ne kada je Dalila kao iskusan igrač rijalitija ustala jedno veče i za crnim stolom rekla, da ako Iva i Stefan uđu u vezu svi će od njih pasti u drugi plan. Po tome vidite da Stefan nije igrač koji hoce fejk vezu, jer da je hteo ušao bi u istu, što bi mnogi od zadrugara iskoristili da su na njegovom mestu. Stefan će ostati solo igrač ili ce sačekati neku novu devojku koja ce ući i to pod uslovom da mu odgovara. Moram još nesto reći, moj sin je zlatan dečko s obzirom kakav mu je otac, to jest ja – rekao je Karić.

Autor: TvPink Printscreen

D. Božović

Original Article