RODIĆU ZOLI DETE, NIKO NE MOŽE DA ME SPREČI U TOME: Miljana saopštila svoju ODLUKU zadrugarima! Svi čekaju reakciju Marije Kulić (VIDEO)

showbiz

RODIĆU ZOLI DETE, NIKO NE MOŽE DA ME SPREČI U TOME: Miljana saopštila svoju ODLUKU zadrugarima! Svi čekaju reakciju Marije Kulić (VIDEO)

Željko će dobiti sestru ili brata!

  • Izvor: Pink.rs, Foto: Pink.rs/Ivan R., Pixabay, e-stock

Došao je red i na Miljanu Kulić da iznese svoje mišljenje na današnjem porodičnom sastanku. Kulićeva se osvrnula na raspravu koju je imala sa Mirkom Gavrićem nakon sinoćne emisije "Gledanje snimaka", kada se on naljutio na Lazara Čolića Zolu zbog njegovog izlaganja. Gavrić je tada odlučio da neće više pričati sa Zolom, a Miljana i Čolić su zaključili da je muzički producent zaljubljen u nju. Miljana je ponovila to za crnim stolom.

Ljut je nešto, iskolačio je oči, kao da je ljubomoran. Da li mu fali moja pažnja, očigledno da da. Ja mislim da je zaljubljen u mene. Zoli i meni je presmešan – rekla je Miljana.

Autor: TvPink Printscreen

Nakon toga, Kulićeva je odlučila da saopšti zadrugarima svoju konačnu odluku vezanu za trudnoću. Podsetimo, Marija Kulić je danima pokušavala da ubedi Miljanu da ide na kiretažu, a ona je danas zadrugarima saopštila da planira da rodi dete.

Ja sam odlučila da rodim dete. Rodiću dete, ne može niko da me spreči u tome – saopštila je Kulićeva, a svi čekaju reakciju njene majke Marije.

Autor: TvPink Printscreen

Pročitajte: ROBOTIZOVANI IGRAČ RIJALITIJA! Osman Karić OSUO PALJBU po Dejanu, a onda je otvorio dušu i dao mišljenje o Stefanovom izboru: MOJ SIN JE ZLATAN DEČKO (FOTO)

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

M.P.

Original Article