Romana Panić ispričala da je bila iznenađena kada su joj 3. aprila na vrata od hoteleske sobe zakucala 2 detektiva i 4 policajca. Oni su pretresom pronašli dokaz. Romana je istakla da ona nema veze sa pljačkanjem bankomata, niti da je znala išta o tome, a po savetu advokata je priznala delo, nakon čega je očekivala da će biti slobodna.

Priznala PLJAČKU bankomata! Romana Panić se zvanično obratila na konferenciji za medije (VIDEO)

Nakon presude pevačica je smeštena u takozvani „waching house“ (sobu za posmatranje), gde je temperatura svega 5 stepeni celzijusa.

„Nisam znala da li sam živa, nisam mogla da verujem. Ja sam otišla u ‘Kuću za posmatranje’. Tu ima raznih ljudi. Oni tebe tu posmatraju koji si ti psihološki profil, da vide koji si profil. Mene su tu zadržali 7 dana. To je bilo teško za mene. Tu je temperatura 5 stepeni. Ne smete da imate ciple, čarape, meni je medicinska sestra ipak dala termo čarape. Budeš u trenerci i ljudi su bosi, sve je od metala. Oni traže da ti tu negde budeš psihički isprovociran. Posle toga, sam bila u ‘Brizbejn ženski korektivni centar’, to je kao popravni dom. Tu je sve bilo čisto i toplo. Prva 22 dana su mi bila najteža, posle mi je bilo okej. Brinula sam o mojima“, ispričala je Romana u Amidži šou koja je dodala da nakon što je prebačena u kolektivni centar, da su ulovi bili bolji.

izvor: kurir

Članak Romana o boravku u australijskom zatvoru: Bila sam u ‘Kući za posmatranje’. Oni tebe tu posmatraju koji si ti psihološki profil! se pojavljuje prvo na Svet poznatih.

Original Article