Ivan Marinković i Jelena Ilić, koji su ljubav započeli u „Parovima“, planiraju da se venčaju u rijalitiju zahvaljujući kojem su se i upoznali.

Iako ćute o svom venčanju, njihovi prijatelji otkrivaju da su pregovarali s produkcijom o učešću u osmoj sezoni, koja počinje uskoro, ali da njihov ulazak bude na velika vrata. Svadba!

Milijana i Milojko odlučili: Medeni mesec ćemo provesti u Parovima!

Inače, oni su se i verili pred kamerama televizije Hepi, pa ne vide ništa neobično da se prvi put održi pravo sklapanje braka u rijalitiju, jer su do sada sva venčanja bila lažna. Kako saznajemo, par već traži burme i pravi spisak zvanica.

Ivan i Jelena prošli su trnovit put do odluke da zasnuju porodicu. Svi koji su pratili prošlu sezonu „Parova“ mogli su da vide kako ga ona tuče, ali i njihove žestoke svađe, o kojima se danima pričalo.

Iako su pale teške reči, po izlasku u spoljni svet njih dvoje su ipak svojoj ljubavi dali drugu šansu, pa se sada uveliko pripremaju da izgovore sudbonosno „da“.

Članak Romantično! Ivan Marinković i Jelena Ilić se venčavaju u sledećoj sezoni Parova! se pojavljuje prvo na Svet poznatih.

Original Article