Iako se šuška kako su voditeljice Nives Ivanišević ex Čanović (35) i Jelena Glišić (31) ‘žrtve štednje na HRT-u’ jer su ostale bez voditeljskih angažmana na Drugom programu, s javne televizije kažu kako je došlo samo do ‘izmjene koncepcije najava programskih sadržaja’.

‘BEZ FILTERA’ Samo nas dvoje: Nives Čanović uživa s Goranom Ivaniševićem

– I dalje ću voditi emisiju koju će uređivati vanjska produkcija – rekla nam je Nives. Novopečena gospođa Ivanišević i Loto djevojka Glišić najavljivale su večernji program, odnosno emisije i što gledatelji tu večer mogu gledati.

Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

Javna televizija je navodno odustala od emitiranja najava pa su voditeljiicama dali nova zaduženja. Glišić će se više posvetiti radu na emisijama Hrvatske lutrije, a Ivanišević radu na emisiji Top 20, koju na Drugom programu vodi s Tamarom Loos (30).

glisic | Autor: Goran Kovacic/PIXSELLFoto: Goran Kovacic/PIXSELL

Nives je osim novih zaduženja na poslu, nedavno ‘preuzela’ i novo prezime. Za bivšeg tenisača Gorana Ivaniševića (46) udala u prosincu 2017. u Zagrebu.

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Svadbu su organizirali u tajnosti, a proslavili su samo s najbližom obitelji i prijateljima u zagrebačkom restoranu. Medeni mjesec par će vjerojatno provesti u Melbourneu jer Gorana čekaju obveze u Australiji.

Foto: Instagram

Glasine o njihovoj ljubavnoj vezi započele su kad se Nives krajem prošle godine pohvalila zajedničkom fotografijom iz Dohe na kojoj se naziralo Ivaniševićevo lice.

Original Article