Par je prošlog tjedna izvadio dozvolu za vjenčanje u Las Vegasu, a iako im vrijedi idućih godinu dana, nisu mogli više čekati

Nakon odmora u Hrvatskoj, britanska pjevačica Lily Allen udala se za američkog glumca Davida Harboura, zvijezdu serije ‘Stranger Things’. Vjenčali su se u ponedjeljak u Graceland kapelici u Las Vegasu, dok je ceremoniju vodio imitator Elvisa Presleya.

POPULARNA PJEVAČICA UDOMAĆILA SE U HRVATSKOJ: Snimljena s kapom na prepoznatljive crveno-bijele kvadratiće

https://www.instagram.com/p/CE7Go50MjCy/

Sudbonosno ‘da’ izrekli su samo nekoliko dana nakon što su dobili dozvolu za vjenčanje, a prema izvorima iz kapelice, Lily je na ceremoniji koristila prezime Cooper koje je preuzela od bivšeg supruga Sama.

LILY ALEN LJETUJE S OBITELJI NA ŠOLTI: Uhvatili su ih fotoreporteri, a njezin dečko napravio je nešto prilično neočekivano

https://www.instagram.com/p/CE7GuEzsHkD/

Pjevačica je fotografije s vjenčanja objavila na društvenim mrežama pa čestitke fanova i prijatelja ne prestaju pristizati.

https://www.instagram.com/p/CE7G0FfM6MX/

Lily iza sebe ima jedan brak s dekoraterom Samom Cooperom od kojeg se razvela 2018. Njihovo je vjenčanje bilo čista suprotnost jer su se na vječnu ljubav zarekli na raskošnoj ceremoniji u Gloucestershireu 2011. godine.

Inače, Lily iz braka sa Samom ima kćeri Ethel Mary (9) i Marnie Rose (7) koje su s njom i Davidom ljetovale u Hrvatskoj.

Original Article