Adam Labunski je sa Drvetom mudrosti porazgovarati o sukobima koje ima. Na samom startu on je krenuo da priča o Urošu Ćertiću:

Meni je Uroš pobacao stvari u smeće, i ja zbog toga nosim stvari sa sobom. On meni prijeti od samog starta. Molio sam ga da se smiri da spustimo tenziju. Ja sam juče pjevao i on je meni počupao kosu zbog toga. Ja ne mogu više da budem sa njim pod istim krovom. Ljudi su previše pokvareni, ja ne mogu da budem ovdje. Nisam se snašao ovdje. Ja mislim da njemu smetam jer sam drugačiji, on ima šizofreniju. Ne znam koji mu je cilj i šta mu je plan, ali to nije normalnorekao je Adam-.

Predlažem tio da se previše ne uzrujavaš – reklo je Drvo.

Ja ne mogu ovaj pritisak da izdržim. Želim da olakšam i sebi i njima. Molim vas oprostie mi, ja sam pobožan. Vi ste meni jako pomogli, ja sam dobar čovjek i dobar muzičar, ne mogu ja sam ovim ljidima, ne mogu ja sa njima.Moja majka je imala udar prije nego što sam ja ušao ovdje, i ja se borim jako, ali ne mogu. Plašim se da ne završim u toj rupi gdje će ona biti sahranjena ako se nastave ovako. Vi ste mene zvali ovdje tri puta i dali mi satisfakcije, ali ja ne mogu! Molim vas da me pustite. Ja pomažem ljudima koji su stariji, ja sam stao da branim Lepog Miću kada su ga napali, ali ja to ne mogu. On je mene smirivao, jer se ja ne pronalazim sa ovim ljudima:. Plašim se za svoje zdravlje, izgubio samm mnogo toga. Mnogo mi je ljepše sa jogurtom na klupi, nego milionima u ruci. Ja ne mogu tako – rekao je Adam.

(Express/ Pink)

The post SA SUZMA U OČIMA MOLIO ZA POMOĆ: Adam Labunski zabrinut za svoje zdravlje nakon sukoba sa Urošem Ćertićem appeared first on Express.

Original Article