Šaban Šaulić, Ivona Negovanović CucaSKANDAL – Balkanska zvezda, folk pevač Šaban Šaulić nekoliko puta govorio je o Ivoni Negovanović Cuci.

On je večinom negirao da ima bilo kakve veze sa njom, te da nema ama baš ništa sa Ivonom.

Ipak, nekoliko dana kasnije osvanu njihove zajedničke fotografije.

Sada, Šaban je sada ponovo rešio da kaže koju reč o Cuci, sa kojom, kako tvrdi, više nema baš ništa.

– Ma kakva Cuca i devojke! Imam ženu, decu, unuke, nikada bolje se nisam osećao. To što pričaju da sam nešto imao sa njom je budalaština, davno je sve to završeno. Nemam više nikakve veze sa njom. Super sam sa Gocom – kaže Šaban.

Na pitanje da li je u poslednjih nekoliko meseci imao probleme u braku, kaže:

– Gluposti nisam pravio, meni godine ne dozvoljavaju to. Bio sam zanimljiv novinarima da sam ljubavnik u ovim godinama, ali to je budalaština. Normalan sam čovek, uvek sam se lepo ponašao. Kakav mogu da budem ljubavnik u 66. godini?

Mi svi, pre svega, vapimo da možemo da trajemo, a sada da izigravam nekog muškaraca koji juri za ženama, nema šanse. Ni kao mlad nisam izigravao donžuana, a sada više i ne mogu. Stigle me godine, moram pošteno da kažem, ali mi odgovara kada ljudi smatraju da sam donžuan, sviđa mi se ta titula – pravda se Šaban

Kada je reč o krizama u braku sa Gordanom Šaulić, Šaban otkriva na koji način ih rešava:

– S obzirom na to da moja žena voli da putuje, povedem je nekada u Nemačku i Francusku. Zna se šta žene vole, da idu u šoping, što joj ja u svakom slučaju omogućim, ona ode, zadovolji se. To je jedan od načina da se iskupim.

Šaban Šaulić, Ivona Negovanović Cuca Činjenica je da je ona nezadovoljna što sam često na Dunavu i što nisam kod kuće, ali kada sam kod kuće, sve te probleme rešim na najbolji mogući način. Uvek postoje svađe, nema braka koji je idealan. Uvek ima trzavica. Ne slažemo se oko nečega, a kod mene je to da treba mnogo da radim u ovim godinama. Onda ona gleda da to usaglasi i da ne moram da preterujem sa putovanjima. Mene putovanja ubijaju, a što se tiče pevanja, pevam bolje nego ikada pre – objasnio je Šaulić.

editIvona Negovanović Cuca, Šaban Šaulić

Evo kako danas izgleda Šabanova Cuca sa bebom u ruci! VIDEO

Ivona Negovanović Cuca
SKANDAL – Vest o romansi između populanog pevača Šabana Šaulića i i Ivone Negovanović Cuce je obeležila 2014. godinu. Ipak, ni tri godine kasnije interesovanje za njih dvoje…

Ivona Negovanović, Cuca , Rade Čokan, pokazala , slike, tetovaža, zajedničke slike

CUCA VIŠE NE KRIJE: Pokazala novog dečka i golišave slike sa njim!

ZABAVA
SKANDAL – Popularna pevačica i navodna bivša ljubavnica popularnog pevača, Šabana Šaulića pokazala je novog dečka. Iako su mediji ranije pisali kako je Cuca imala problema…

The post Šaban Šaulić progovorio o Cuci, pa otkrio kakav je ljubavnik u 66. godini! appeared first on SKANDAL VESTI O POZNATIM LIČNOSTIMA, SKANDAL NOVINE, NOVINE SKANDAL, SKANDAL MAGAZIN, SCANDAL NOVINE NAJNOVIJI.

Kompletan tekst …