Siniša je soboslikar, nema curu niti ženu i smatra da je tome možda kriva i debljina. Od malena je imao problema s gomilanjem kilograma, čim njegova mama ne bi gledala, baka je, kaže, na stol stavljala porcije hrane, na kraju je, s vremenom, njegovo stanje preraslo u tešku bezvoljnost, piše RTL.

– Bio sam bezvoljan i čangrizav, a to bih rješavao tako što bih se zatvorio u sobu i po cijele dane bio pred računalom. Što je najgore, kad god bih bio takve volje, utjehu sam tražio u hrani – priznao je Siniša.

U školi nikad nije imao problema zbog svog izgleda, ali uvijek bi se pronašao neki pojedinac koji mu je znao dobaciti da je debeo, ali na takve se stvari jednostavno nije obazirao, već bi se nasmijao i otišao. Često se znao šaliti na vlastiti račun kako bi ušutkao zle jezike.

Foto: RTL televizija

Osim želje za dobrim izgledom, Siniša se prvenstveno prijavio u show zbog zdravlja. Doktora je rijetko posjećivao jer kaže da je sve zdravstvene tegobe koje bi imao pokušavao riješiti sam. Da mu višak kilograma predstavlja problem, prvi put je osvijestio 2011. godine kada je slomio nogu. Tada je zbog težine imao gips 6 tjedana, umjesto uobičajenih 3-4 tjedna jer se doktor bojao da bi noga ponovno zbog velikog broja kilograma mogla puknuti. Želja mu je nakon showa pronaći posao koji će ga veseliti.

– Ne želim više raditi ono što ne volim, mada, ja sam dosta prilagodljiv i zavolim svaki posao, ali htio bih biti baš sretan u tome što radim – rekao je Siniša prije ulaska u show. Svoju odjeću kupuje u trgovini sa samo velikim brojevima, ali se nada da će se i to promijeniti.

Ovaj tjedan u “Životu na vagi” za Sinišu je od velike važnosti. Prvi puta nakon dugo vremena njegova kilaža bila je ispod 180 kilograma. Simpatični Siniša nije mogao sakriti oduševljenje svojim rezultatom, što mu je dalo vjetar u leđa da svakim danom bude sve bolji i bolji.

Koliko će kilograma izgubiti Siniša i koji ga sve izazovi čekaju, gledajte u “Životu na vagi” ovaj ponedjeljak u 20 sati na RTL-u.

Original Article