Glumica Ana Gruica (34) te pisac i bloger Hrvoje Šalković (43) prestali su zajedno živjeti u njegovu stanu u centru Zagreba još prije nekoliko mjeseci. Trzavice izvanbračnog para počele su izlaziti na vidjelo već nakon Anina sudjelovanja u zabavnom showu “Tvoje lice zvuči poznato”.

POGLEDAJTE VIDEO:

[video: 1196868 / ]

– Prestanite me zvati, očito je da se neću javiti – napisao je u SMS-u na naš upit o prekidu s izvanbračnom partnericom uzrujani Šalković.

Gruica nije bila dostupna za komentar o razlazu s ocem njezina djeteta, dvogodišnjeg sinčića. Prijateljima je, doznajemo, povjerila kako su razlozi prekida s Hrvojem nepremostive razlike u karakteru.

Foto: Petar Glebov/PIXSELL

Par je do proljetos živio u Šalkovićevu stanu, nakon čega se Gruica vratila u rodni Split, gdje je zaposlena u Gradskom kazalištu mladih. Sredinom kolovoza par se, kako doznajemo, susreo na Pagu zbog dvogodišnjeg sinčića. Ana se potom provodila s prijateljima na putovanju u Atenu, gdje je posjetila prijateljicu, manekenku Iris Rajčić (37). Gruica i Šalković vezu su počeli krajem 2014., nakon što su se, objasnila je bivša manekenka, slučajno upoznali na benzinskoj pumpi.

Foto: Privatni album

– Osvojio me jer je šarmantan, inteligentan, visok i jer je napisao više knjiga nego što su neki moji udvarači u životu pročitali – rekla je tad glumica. Par je uskoro počeo živjeti u Zagrebu, a Ana je Hrvoja pratila i na nekim od njegovih dalekih putovanja.

– Unatoč osebujnosti karaktera i razlike u mentalitetu, i dalje smo zajedno u staloženoj i zreloj vezi i uopće ne možemo zamisliti drukčiju budućnost osim zajedničke – rekla je Ana prije godinu dana.

Foto: Davor Visnjic/PIXSELL

Šalković je u nekoliko navrata isticao kako se sa svojom partnericom konzultira o pisanju radova koje objavljuje na svojoj internetskoj stranici, a ona je rekla 2015. godine kako će Hrvoje napisati tekst za njezin projekt.

Prije Ane, Hrvoje je ljubio voditeljice Miju Kovačić (34) i Lamiju Alečković (37), a Ana se rastala od bivšeg bodybuildera i osobnog trenera Dijana Jahjefendića nakon godinu i pol braka. Sa Šalkovićem nije razmišljala o ozakonjenju veze jer, kako tvrdi, nisu nikad osjetili tu potrebu.

Original Article