Printscreen
Ljiljana Jakšić

Glumica Ljiljana Jakšić, koju svi još pamte kao Salvetu iz humorističke serije „Kursadžije“, dosad je u više navrata govorila o teškoj finansijskoj situaciji u kojoj se našla ove godine, a sada je iznela detalje koji će zasigurno iznenaditi mnoge.

– Komšija mi juče kuca na vrata, treba da se da 5.000 za lift, održavanje godišnje, šta već. Ja u šoku, meni je trenutno 5.000 dinara kao 5 miliona! Držim taj papir, bila sam van sebe, a moja ćerka odlazi u sobu i donosi mi novčanice koje je skupljala. Po 200, 300, 500, sačuvano u novčaniku malom, daje mi i kaže: „Izvoli, da platiš lift“. Insistirala je da uzmem, rekla sam joj: „Ostavi, tražiću ti kad ne budem imala baš ništa“, tako je bilo – započela je Jakšićeva.

– Ćerkica je jako empatična, emotivna, pohađa besplatne časove gimnastike. Sve smo sveli na minimum – kaže glumica, koja ne želi da otkrije ko je otac njene sedmogodišnje naslednice. Ljiljana je potom rekla i ko joj pomaže u ovom periodu.

– Sve je „zabibereno“ stambenim kreditom. Teško je. Moram da zahvalim svojim prijateljima na pomoći, velikoj pomoći. Imala sam neku ušteđevinu, to je to. Posla nema već duže vreme, volela bih da glumim u nekoj seriji, ili u nekom filmu, još bolje – zaključila je Ljiljana za „Ekskluziv“.

Original Article