Ljupka Stević, nakon burnog raskida sa generalom Dragišom Simićem, sa kojim je bila u vezi 10 godina progovorila je o njihovoj vezi, ali ne samo to.

Pevačica se osvrnula i na rijaliti programe, pa otrila da li je dobijala ponude, i da li bi ušla u “Zadrugu”, ali i koja bi ponuda bila odgovarajuća za nju.

Kada sabereš utiske, i staviš na tas, da li ti je raskid pomogao psihički i fizički?

– Sumnjam da bilo kakav prekid veze, a pogotovo nešto što je trajalo čitavu deceniju može da mi pomogne da se psihički ili fizički osećam bolje.Veza nije prekinuta na obostrano zadovoljstvo, pa da kazem “uh, sada se bolje diše”. Ono što je sigurno to je da je ovako trebalo da bude i prihvatam sve, ako je Bog rekao da tako treba-tako će i biti. Jedino olakšanje koje osećam je da više nemam povez preko očiju i ne slušam laži, obmane i prazne priče.

Iskreno, da li si dobila na popularnosti skandalom sa generalom?

– Slušajte ovako, za mene je popularnost kada pevač puni klubove i kada ljudi uživaju u pesmama svog omiljenog izvođača, popularnost je kada se izbaci hit. Ovo je sve, samo nije popularnost! Ovo je moj život !!! Nisam ga ni približno ovako priželjkivala, ali stvari se u životu jednostavno dese.

Da li si razmišljala o ulasku u “Zadrugu”? Da li si dobila neku ponudu do sada?

– Ne pada mi na pamet ulazak u rijaliti, odbijala sam svaku ponudu. Prihvatila bih ponudu ako je novčano dovoljno potkrepljena da nakon toga ne moram nikada ni sa čim u životu da se bavim – tako da u startu nema ništa od toga.

Šta misliš o rijaliti programima i da li bi smela da svoj život poslužiš na tacni višemilionskom auditorijumu, budući da je veliki deo tvoje privatnosti već ugledao svetlost dana?

– Ne volim svađe, ne volim podmetanja, ne volim lažne moraliste, ne volim glumatanje, lažne suze i napade besa. Pogotovo sada, kada je situacija u celom svetu kritična, samo mi još nedostaje da mi na TV urlaju i svađaju se. Promenim kanal. A na pitanje da li bih smela – da, uz ogromnu svotu novca, koju niko ne može platiti.

Original Article