Sandra Obradović se, kako je sud odredio, pojavila na jedan sat da vidi svog sedmomesečnog sina, kog je tačno u minut doveo njen bivši partner V. B. Međutim, kako se navodi, ispred Centra za socijalni rad Zvezdara juče se odvijala prava drama – neutešna majka pojavila se sama, a njen partner je uz sebe imao privatno obezbeđenje.

Sandra Obradović: Prvi put me je tukao u četvrtom mesecu trudnoće! (UZNEMIRUJUĆI FOTO/VIDEO)

Ne želeći da dete bude fotografisano, V. B. se okrenuo i „poleteo“ kao automobilu. Nešto kasnije se, pak, vratio i odveo dete manekenki i bivšoj učesnici „Farme“.

„Ne želim da izlažem svoje dete torturi niti da ugrožavam njegovu bezbednost“, prokomentarisao je on, dok je Sandra čekala dobrih pola sata na svog mališana.

„Ne možemo da nađemo zajednički jezik niti postoji drugi način osim ovog. Ja sam dete uzeo zbog toga što nije bilo bezbedno pored nje. Sandra već mesecima pije i odbija da ode na lečenje. Nudio sam joj pomoć, čak sam našao rusku kliniku u kojoj lečenje košta 10.000 evra, ali je ona to odbila“, tvrdi V. koji, kako kaže, ne beži od toga da joj vrati dete kada se uveri da je ona dobro i da se izlečila.

View this post on Instagram

🦋

A post shared by Sandra Obradovic (@missobradovic) on

„Ja ne želim da moje dete bude bez majke, niti želim da joj ga oduzimam. Želim samo da ona bude dobro i da bude dobra majka mom detetu. Želim da moje dete bude bezbedno, a trenutno nije tako“, ističe on i dodaje: „Plaćao sam dve dadilje, ali je ona tek tada radila šta je želela. Imala je viška slobodnog vremena, pa je mogla da izlazi i provodi se, a dete je zanemarivala“, tvrdi on.

Sandra Obradović je sedmomesečnog sina nakon jednog sata vratila ocu, a onda je kroz suze rekla da je njen partner sve slagao.

View this post on Instagram

🖤

A post shared by Sandra Obradovic (@missobradovic) on

„Nije istina da sam odbila da odem u kliniku, to je laž. Rekla sam mu da uvek mogu otići na razgovor, pregled, testiranje, na šta god, ali njemu to nije bilo dovoljno. On želi da me hospitalizuje, da me proglasi ludom i nepodobnom kako bi mogao da radi šta želi. Ja nisam alkoholičarka, kao što ni on nije lekar da bi mi davao dijagnoze. Vladimir želi da nasilje koje nada mnom vrši godinama prikrije lažima i klevetama protiv mene. To mu, koliko vidim, polazi za rukom“, rekla je ona.

Članak Sandra Obradović uplakana: On želi da me hospitalizuje, da me proglasi ludom i nepodobnom! (FOTO) se pojavljuje prvo na Svet poznatih.

Original Article