AKTUELNO

Domaći

SAŠA KAPOR IZVEO ŽENU I ĆERKU IZ PORODILIŠTA! Nikolina Kovač van sebe od sreće: Univerzum je uslišio naše želje! A evo na koga liči mala NIKOLETA (VIDEO)

Izvor: Pink.rs, Foto: Pink.rs/O. Bogdanović ||

Sedam dana posle porođaja lepa pevačica u pratnji svog supruga izašla je iz porodilišta sa svojom ćerkicom.

Nikolina Kovač i Saša Kapor pre tačno nedelju dana postali su bogatiji za prinovu, koja ih je neizmerno usrećila – posle sina Nikolaja, lepa pevačica rodila je ćerkicu kojoj su ponosni roditelji dali ime Nikoleta, a danas po njih dve došao je ponosni tata.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

On je nešto pre podneva izveo Nikolinu i Nikoletu iz porodilišta "Narodni front" i s osmehom na licu pozirali okupljenim fotoreporterima. Ponosna mama nije skrivala sreću jer je posle sina postala i majka devojčice.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Osećaj je božanstven! Predivan osećaj, jedna totalno druga energija! Ne možete reći:"Ovo mi je draže", nego jednostavno drugačija energija! Preposeban osećaj, baš sam presrećna! Malo sam zbunjena, prvi put izlazim u svet uopšte, imam tremu, ali želeli smo, prošle godine smo poželeli da dobijemo devojčicu i hvala univerzumu što je uslišio naše želje – istakla je Nikolina, a potom dodala da će se sestri Nikoleti najviše obradovati brat Nikolaj.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

– On je preushićen, mogu samo da mislim kakav će to susret da bude – priznala je lepa pevačica, koja je priznala da ćerkica liči na nju.

Autor: O. B., D. T.

Domaći

SREĆI NEMA KRAJA: Vlada Mandić izveo ćerku iz porodilišta! (FOTO)

Domaći

JA NJEMU ŽELIM SVE NAJLEPŠE: Nakon što se Darko Lazić nije pojavio na proslavi Loreninog rođendana, oglasila se Ana Sević! (FOTO)

Showbiz

IZ PORODILIŠTA KOD PLASTIČNOG HIRURGA: Bijonse uvećala zadnjicu, ovo je dokaz! (VIDEO)

Domaći

SPREMNI ZA BOŽIĆ: Ovako su Nikolina Kovač i Saša Kapor proveli BADNJE VEČE! (FOTO)

Domaći

ZA SAMO NEKOLIKO DANA VRATILA LINIJU NA STARO! Ana Ivanović se nedavno porodila, a već izgleda SAVRŠENO! (FOTO)

Domaći

BOŽIĆNA IDILA BRAČNOG PARA KAPOR Nikolina poručila: Moja česnica ima POSEBNU DRAŽ! (FOTO)

'Original Article