Saša Kovačević našao se u centru pažnje nakon što su se na društvenim mrežama pojavile tvrdnje da se on navodno botoksira. Pevač je rešio da stavi tačku na ove navode,

View this post on Instagram

… #sasakovacevic #skmedia

A post shared by Sasa Kovacevic (@sashakovacevic) on

– Izlaze fotografije gde sam ovakav, onakav, ne znam šta sve nisam radio sa sobom. Ali ljudi očigledno vole da traže neke loše stvari, ili da se potrude da prezentuju da je nešto kod vas loše, za takve komentare nema prostora u mom životu. Ako sam mogao da se izbotoksiram ili dižem obrve, samo se zapitajte da li može za nedelju dana da bude tolika razlika. Ljudska zavist može da ide do beskraja – rekao je Saša Kovačević.

SAŠA KOVAČEVIĆ: Bio sam prevaren u vezama sto puta! (FOTO)

Saša uživa u vezi sa svojom devojkom Zoranom.

– Dosta putujem inače i ne mogu da se posvetim porodici onoliko koliko želim, a korona je to sredila da mogu da budem i dan i noć sa svojim bližnjima, sa Zoranom i sa Iskrom, ona je najslađe dete na svetu, ima najlepše obraze i uši – rekao je Saša i dodao da nije ljubomoran:

INTERVJU SAŠA KOVAČEVIĆ: Nisam tradicionalni Srbin da pravim svadbu od 500 zvanica! Oženiću se na moru! (FOTO+VIDEO)

– Nisam ljubomoran jer smatram da nemam povoda, ja neću da ćutim i da trpim, kad sam ljubomoran to pokažem lavovski, jer sam lav u horoskopu. Ali kad nemate povoda nizašta, nema razloga da ima ikakvih scena – iskren je Kovačević.

izvor: telegraf

Članak Saša Kovačević: Ljudska zavist može da ide do beskraja (FOTO) se pojavljuje prvo na Svet poznatih.

Original Article