Folk zvezda Saša Matić danas je objavio osmi po redu studijski album “Ne bih ništa menjao” koji, kao i prethodni izlazi pod etiketom Grand produkcije.

Na ovom muzičkom ostvarenju radila je već uigrana ekipa predvođena hitmejkerom Marinom Tucaković, zatim Damir Handanović, Dragan Brajović Braja, Bojan Vasić, Mlađan Dinkić, Jelena Trifunović, Marko Cvetković… dok naslovnu numeru potpisuje Saša Milošević Mare.

“Album je jedinstvena kombinacija nekoliko različitih žanrova. Iako smo se značajno približili trenutnim muzičkim trendovima ipak nisam mnogo pobegao od sebe, od svog stila. Sve smo radili polako, sa puno ljubavi i ja verujem da će to moja publika itekako prepoznati”, kaže Saša.

Već od ove nedelje kreće koncertna promocija novih pesama širom regiona. Ni ovoga puta neće izostati veliki koncerti, a pevač nam otkriva da su dva već zakazana, i to 14. februara u dvorani “Spens” u Novom Sadu, nakon čega sledi “Spektakl 2” 8. marta u beogradskoj areni. Karte za oba koncerta već su puštene u prodaju i od danas se mogu kupiti na svim prodajnim mestima eventima.

Da li će mu i ovoga puta na bini beogradske arene društvo praviti isključivo žene, te ko će zapevati s njim u dvorani “Spens” u Novom Sadu pevač još uvek ne želi da otkrije, ali poručuje kako će oba koncerta biti spektakularna, ispunjena ljubavlju, dobrom pesmom i s puno pozitivne energije.

Svih deset novih pesama od danas 4. decembra dostupne su i na pevačevom zvaničnom YouTube kanalu, a možete ih preslušati klikom na linkove:

1. Ne bih ništa menjao

2. Dva bih te života voleo

3. Idemo andjele

4. Logično

5. Prejako

6. Dok po mom srcu gaziš

7. Taksimetar

8. Sve bi ja i ti

9. K’o rukom odneto

10. Ne očekuj ništa

scandal!promo

The post Saša Matić publici poklanja novi album i dva velika koncerta appeared first on Scandal portal.

Kompletan tekst …