AKTUELNO

Domaći

SAŠA MATIĆ SE LAŽNO PREDSTAVLJAO! Dejan Matić uživo u programu izneo detalje iz prošlosti svog brata!

Izvor: Pink.rs, Foto: Pink.rs/S. Kuvekalović, Tv Pink Printscreen ||

Priznao i koju je pesmu odbio, a postala je veliki hit.

Pevač Dejan Matić u emisiji "Amidži šou" otkrio je anegdotu iz prošlosti, kada se jednom prilikom njegov brat Saša predstavio kao on. Dejan kaže da se nikada nije pravio da je Saša, iako su blizanci, ali da to jeste radio on.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam ja, ali jeste Saša. Zabavljao se sa nekom devojčicom i rekao je kad smo bili na svirci da mu je dosadna. On joj se javljao na telefon i govorio: "Nije Saša, Dejan je". Ona je rekla da joj se uvek javi i kaže da je Dejan, a kad sam je pitao kako zna, rekla je da se on javlja sa "da", a ja sa "molim" – rekao je Dejan.

Foto: Andrej Nihil

U nastavku emisije koja se emituje svakog utorka na TV Pink, Dejan Matić je otkrio i da je dobio pesmu, koja je kasnije postala veliki hit.

pročitajte još

OTKRILA SVE! Slavica Ćukteraš priznala da se nije slagala sa Tanjom Savić, pa otkrila u kakvom su sada odnosu!

Foto: TV Pink Printscreen

Odbio sam dobru pesmu, koja se zove "Rado te se setim", demo je bio usporen. Rekao sam da ako ima ko da otpeva, neka peva. To je uradio moj prijatelj Jovan Perišić, mi smo sjajni drugari, kao da sam ja otpevao – izjavio je pevač.

Autor: S.K.

Domaći

SADA SE GORKO KAJE! Evo koji Cecin veliki hit je ODBILA da snimi Mira Škorić! (FOTO)

Domaći

NA OVOME MU ZAVIDE ČAK I BLISKI PRIJATELJI: Saša Matić otkrio šta su on i Ceca u spotu morali da rade kao pravi mladenci! (FOTO)

Domaći

Dejan Matić progovorio o PRELJUBI! (FOTO)

Domaći

OVAJ HIT NIJE BIO NAMENJEN CECI! Jednu od njenih najpoznatijih pesama trebalo je da peva ova njena koleginica, ali je ODBILA! (FOTO)

Domaći

Maestro Luburić i ekipa u izdanju u kakvom ih NIKAD NISTE VIDELI! Ovako je Saša Matić ČESTITAO ODBOJKAŠIMA NA PLASMANU U FINALE! (VIDEO)

Extra

Njujork – urbana džungla i nezvanični centar sveta! (FOTO+VIDEO)

'Original Article