Saša Popović je doneo odluku da u nastavak takmičenja „Zvezde Granda“ vrati čak 16 takmičarki i takmičara koji su ispali u prethodnom krugu. Među pevačicama koje su dobile još jednu šansu u popularnom šouu je i Tamara Radmilović.

View this post on Instagram

02.06. snimanje moje emisije 3. kruga takmicenja Zvezde Granda 🤗! Odlucila sam sta pevam i lagano krecu pripreme 😃! Valjda ce biti treca sreca 😂😂! Kiss za sve 🤩😎😘! #tamaratacca #1000dileja #brdolove #kotibrani #serbiansinger #followforfollow #likeforlike #instalike #instagood #sexy #girl #makeup #hairstyle #liveonstage #instasinger #makeup #beauty #belgrade #idjvideos #zvezdegranda #cover #instacover #singer #training #hairstyle #hairdresser

A post shared by Tamara Radmilovic (@tamara_tacca_official) on

– Za tačno nedelju dana je snimanje moje emisije trećeg kruga takmičenja „Zvezde Granda“, kao i moja prva svirka posle dva i po meseca duge pauze! Radujem se novim počecima! – navela je Tamara u objavi na „Instagramu“.

View this post on Instagram

Za tacno nedelju dana je snimanje moje emisije treceg kruga takmicenja "Zvezde Granda", kao i moja prva svirka posle dva i po meseca duge pauze 🤗😄! Radujem se novim pocecima 😎😍😘! #tamaratacca #1000dileja #brdolove #kotibrani #serbiansinger #followforfollow #likeforlike #instalike #instagood #sexy #girl #makeup #hairstyle #liveonstage #instasinger #makeup #beauty #belgrade #idjvideos #zvezdegranda #cover #instacover #singer #training #hairstyle #hairdresser

A post shared by Tamara Radmilovic (@tamara_tacca_official) on

Podsećamo, Tamara se krajem prošle godine razvela od svog dotadašnjeg supruga, sa kojim ima i dete. Osim toga, ona je u jednom periodu imala problem da se priprema za pomenuto takmičenje zbog toga što je imala operaciju na stomaku, zbog čega je jedno vreme morala da miruje.

Kako je na nju uticala ova pauza u toku vanrednog stanja zbog virusa korona, imaćemo prilike da vidimo kada se sledeći put pojavi na sceni „Zvezda Granda“.

Članak Saša Popović Tamari pružio još jednu šansu! se pojavljuje prvo na Svet poznatih.

Original Article