‘Ono kada si desetljećima dio problema, a odjednom svi misle da si dio rješenja’, stoji na fotografiji koja već danima kola društvenim mrežama. Sada ju je podijelio i glazbenik Seal (54).

– Oh, zaboravio sam. Sigurni si samo čula glasine, ali nisi imala pojma da je Weinstein serijski zlostavljao mlade i navine glumice koje nisu imale pojma u što se upuštaju. Licemjerni Hollywood – dodao je Seal.

Među brojnim komentarima našao se i o onaj manekenke Chrissy Teigen (32).

– Hm, samo ću reći da smo puno toga čuli jedni o drugima, je li tako? – pisala je Teigen.

Na fotografiji koju je Seal priložio uz objavu, Oprah (63) ljubi Harveyja Weinsteina (65) u obraz. Fotografija je nastala 2014., na dodjeli nagrada Critics’ Choice Movie Awards. Kada je izbio skandal s Weinsteinom, kojeg je više od 80 žena optužila za seksualno zlostavljanje, Oprah je rekla da nema riječi kojima bi osudila njegova, kako je rekla, ‘odvratna zlodjela’.

Seal je devet godina bio u braku s bivšom manekenkom i poduzetnicom Heidi Klum (44), s kojom ima četvero djece. Brak je, šuškalo se, propao jer Klum više nije mogla izdržati njegovu naglu narav i neprestano partijanje.

Mnogi su Seala zbog objave također nazvali licemjernim, jer je Klum bila bliska s Weinsteinom.

Harvey Weinstein | Autor: ProfimediaFoto: Profimedia

Oprah Winfrey osvojila je nagradu Cecil B.DeMille za životno djelo na dodjelama Zlatnog globusa. Ona je ujedno i prva crnkinja u povijesti te nagrade kojoj je to uspjelo.

Kada je stala pred mikrofon, Oprah je održala impresivan govor o problemu seksualnog zlostavljanja u svim industrijama.

– Živimo u svijetu kojeg su slomili brutalno moćni muškarci. Predugo se ženama nije vjerovalo ako bi se usudile govoriti o snazi tih muškaraca. Njihovo vrijeme je sada isteklo – govorila je slavna voditeljica, producentica i autorica.

Snimka njenog govora postala je hit, a zbog šale voditelja Zlatnih globusa Setha Meyersa, ideja da se Oprah kandidira za predsjednicu SAD-a na izborima 2010., mnogima je ‘zapalila’ maštu. Prema pisanju CNN-a, stvar je ozbiljnija no što izgleda. Neimenovani su izvori otkrili da Oprah aktivno razmišlja o kandidaturi kao samostalni kandidat ili kandidat Demokratske stranke.

The 75th Golden Globe Awards - Press Room - Los Angeles

The 75th Golden Globe Awards - Press Room - Los Angeles

‘WEINSTEIN NA TAPETI’ Zlatni globusi: Pobjeda ‘Velikih malih laži’ i glumice u crnini

Original Article