SEĆA SE KUPANJA U RECI! Aco Pejović se prisetio NEPRIJATNOSTI iz detinjstva, ali to ga nije omelo da i dalje provodi vreme tu! (VIDEO)

showbiz

SEĆA SE KUPANJA U RECI! Aco Pejović se prisetio NEPRIJATNOSTI iz detinjstva, ali to ga nije omelo da i dalje provodi vreme tu! (VIDEO)

Voli pravi skok u vodu.

  • Izvor: Pink.rs, Foto: TV Pink Printscreen

Popularni folk pevač Aco Pejović osim što ima nastupe na Crnogorskom primorju i širom regiona, slobodno vreme troši na najmilije ljude, a kako sam ističe, voli da njih oslobodi kućnih poslova koji se tiče sređivanja stvari u kući , te se pevač može pohvaliti da važi za jednog od najpedantnijih u kući.

Autor: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: I ON BI DA SE SKINE? Pevač za kojim LUDE žene širom regiona želi da pokaže sve svoje ATRIBUTE NA NUDISTIČKOJ PLAŽI? (VIDEO)

Ne, kod mene to ne postoji, ''to nije sređeno'', ''nije složeno'', nikako. Ja sam tu za sve njih direktor. Kad sam najumorniji ili ako sam i popio pa znam i kad dođem ujutru pa počistim i sredim svoju obuću, složim ono što sam te večeri obukao i to je to, tako je ceo život – kaže Aco.

Autor: TV Pink Printscreen

Odrastao je uz reku i rado se seća dečačkih dana provedenih upravo na obali, ali to ne znači da mu nekada reka Lim nije zadavala probleme.

Išao jednom na Lim kao klinac, davnih godina i tada me je grč uhvatio i znam tada sam imao problem, počeo sam da se davim i mislio sam da je to ono, bilo gotovo. Više volim da skačem u vodu, izgleda zato što sam odrastao pored reke u mom rodnom gradu Prijepolju pored Lima – kaže pevač.

Ceo prilog iz emisije ''Premijera'' pogledajte u nastavku:

Pink.rs

Original Article