Folk zvijezda Seka Aleksić izazvala je pravu pometnju, kada je u ponoć protutnjila centrom Beograda s javnosti nepoznatim bajkerom.

Aleksićka je, zapravo, u “velikom stilu” pristigla na jedan gradski događaj, tačnije – zvanično predstavljanje novog modela jednog mobilnog uređaja, iz čijeg su je menadžmenta angažovali za ovu kampanju, Seka je sve shvatila ozbiljno, te se svojski potrudila da animira Beograđane, kao i predstavnike sedme sile.

View this post on Instagram

A post shared by SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic)

“Harli-dejvidsonom” upravljao je javnosti nepoznati bajker, za čiji se struk čvrsto držala pjevačica. Čim su stigli na adresu, ispozirali su fotoreporterima najprije na motoru, a potom je pjevačica pokazala efektni stajling.

Naime, Seka se pojavila u prozirnoj majici s dubokim dekolteom te tajicama koje je skombinirala s minjakom, a malo boje u cijeli stajling dodala je vrtoglavo visokim ljubičastim štiklama. Zanimljivo je i to da pjevačica u kasnim noćnim satima uopće nije skidala sunčane naočale s očiju.

(express/pinkrs)

The post Seka Aleksić priredila vruću scenu u Beogradu: Izbacila bombastičan dekolte i nepoznatom tipu sjela na motor appeared first on Express.

Original Article