Pevačica Seka Aleksić trudi se da što više odmara kako bi sačuvala snagu za porođaj i prve dane sa bebom. Sobica i stvari za bebu uveliko su spremni, pa je Isak dobrodošao u svakom trenutku.

– Seka će se poroditi u Beogradu, kako je to učinila i prvi put. Ovog puta porođaj je dočekala mnogo mirnije jer zna šta je čeka, dok se sa Jakovom svega pribojavala. Ona i Veljko su otpočetka njene trudnoće pričali sinu Jakovu o dolasku brata i sve se čini da neće biti ljubomoran, ali se to nikada ne zna. Jakov je dete koje je imalo punu roditeljsku pažnju i sa kojim su se oboje igrali u svakom slobodnom trenutku. Sada će ipak morati da shvati da ima društvo – kaže izvor blizak pevačici za Blic.

View this post on Instagram

@capitto.jeans

A post shared by SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic) on

Seka se iz medijske pompe povukla ubrzo nakon što je zatrudnela i otada nije davala izjave u javnosti. Tome je ostala dosledna do porođaja.

View this post on Instagram

💙🙏🏼🍼

A post shared by SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic) on

– Seka je radila nekoliko meseci nakon saznanja da je trudna, ali je nakon toga odlučila da stavi tačku i na nastupe i na eksponiranje. Potpuno se posvetila trudnoći i Jakovu sa kojim je provodila najviše vremena. Odavno su na njenu adresu počeli da stižu pokloni sa svih strana za Isaka, kako su Veljko i Seka odlučili, da se zove drugi sin. Među poklonima je bilo dosta stvari, ali i igračaka i opreme za sobicu za mališana. Naravno, i Jakov je svaki put dobio za sebe nešto kako se ne bi osetio zapostavljenim. Međutim, Seka je svakako želela da kutak za bebu opremi sama i tako je i učinila. Sada je već iskusna majka i zna šta je to što će joj u prvim danima najviše trebati. Mališan iako još nije došao na svet ima pregršt igračaka, guralica, kolica i garderobe.

Izvor: Blic

Članak Seka Aleksić se uskoro porađa, a evo gde je rešila da donese na svet malog Isaka! (FOTO) se pojavljuje prvo na Svet poznatih.

Original Article