Fanovi su poručili Severini da jedva čekaju njezin novi album te su je obasuli komplimentima i lajkovima

Severina Kojić pratiteljima na Instagramu uljepšala je kišni dan objavom atraktivnog selfija koji ih je sve redom oduševio. Pjevačica je pozirala odjevena u crno-bijelu bluzu dugih rukava s ubojitim dekolteom, a kosu je pustila da joj ležerno pada po leđima i ramenima.

IGOR KOJIĆ NA INSTAGRAMU VIŠE NE PRATI SAMO SEVERINU: Sve je iznenadio koga je još zapratio

Severina je veseli smiješak uputila prema kameri. Njezino lice krasio je minimalistički make-up zemljanih tonova. Fanove je posebno razveselila kada mi je otkrila vijest da radi na novom albumu.

“Glazba zbližava ljude… Večeras idem do studija. A što vi radite dok pada kiša?”, pitala je Severina svoje fanove, a u komentarima joj se odmah javila dizajnerica Matija Vujica.

Fanovi je obasuli komplimentima

“Ja upravo završila svoju novu, i jedva čekam čuti tvoju. Možemo koncert za prijatelje, u mene stane 37,5 ljudi, ja sam ono pola”, napisala je, a Severina joj je odgovorila: “Ha, ha, ha, može, kod mene ćemo ih isto nagurati desetak”.

Ostali fanovi poručili su joj da jedva čekaju njezin novi album te su je obasuli komplimentima i lajkovima.

SEVERINA U EMOTIVNOJ OBJAVI: ‘S ponosom slušam kad je drugi hvale, a ja ne mogu dovoljno zahvaliti ‘onom gore’ što mi ju je poslao…’

“Najljepša objava danas”, “Glazba te proljepšava”, “Jedva čekamo”, “Prava ljepota”, “Ta bol iz tvojih očiju dušo proći će. Bog donosi pravdu, a ona će brzo doći… Čekaj, moraš”, “Seve No. 1, koja LilleMile“, “Ljubavi moja, anđele moj”, “Tebe kao da godine ne gaze!”, komentirali su.

Original Article