Videospot za pesmu “Hazarder” prikazuje Severinu u njenom najboljem izdanju do sada, a publika će ga premijerno videti u ponedeljak, 18. septembra, tačno u podne na Severininoj Fejsbuk stranici.

Nakon što su se prva četiri singla s novog albuma sve više približila zajedničkoj brojci od 100 miliona Jutjub pregleda, Severina je svoje obožavaoce, njih preko milion i po na društvenim mrežama, danas oduševila novim fotografijama, kojima najavljuje svoj peti singl – “Hazarder”.

Pesmu modernog i novog zvuka snimila je zajedno s mladim kolegom Leonom, a prati je videospot vrhunske produkcije, koji prikazuje Severinu u njenom najboljem izdanju do sada. Posebno osmišljene stajlinge, između ostalog, potpisuju modni giganti Balenciaga, Comme des Garçons, Dolce & Gabbana, ali i dizajnerka Aleksandra Dojčinović.

Muziku i tekst i ovoga puta potpisuju Filip Miletić i Miloš Roganović, Severinini dugogodišnji saradnici i Leonovi producenti, dok je režiju spota Severina po prvi puta dodelila Lazaru Bogdanoviću.

OVAKO Seve proziva Kebu! (FOTO)

scandal!Jelena Balić

The post Severina najavljuje novi singl – “Hazarder” appeared first on Scandal portal.

Kompletan tekst …