Severini su brojni fanovi i kolege uputili poruke podrške, a neki su podijelili s njom i svoja iskustva nakon razvoda

Pjevačica Severina Kojić (48) početak školske godine obilježila je prigodnom objavom na Instagramu. Naime, njezin sin Aleksandar (8) krenuo je u treći razred osnovne škole.

SEVERINA POZIRALA U PROZIRNOJ HALJINI: Fanovima je zavrtjela glavom svojim atributima; ‘Godine prolaze, ljepota ostaje’

“Autor: Aleksandar, 8 (Sretno svim roditeljima). Oboružajmo se s puno strpljenja… Mi smo krenuli u 3. razred! Ne smijem podijeliti fotografiju sina kao sve druge mame, ali mogu njegov crtež, na koji sam jako ponosna. Sretno, ljubavi mamina”, napisala je uz objavu.

Severini su brojni fanovi i kolege uputili poruke podrške, a neki su podijelili s njom i svoja iskustva nakon razvoda.

“Moram ovo komentirati. Znači ti imaš zabranu, a slavne glumice, manekenke, pjevačice itd. se normalno slikaju i objave slike djece, a taj šu*** od čovjeka, ma nije ni čovjek, može tebi majci zabraniti. Novac čuda radi, ali Seve znaš onu ‘Ko bi gori za čas je doli’. Sve će mu se vratiti”, napisala je jedna pratiteljica.

“Da, zabranjeno mi je privremenom mjerom”, odgovorila joj je Severina.

SEVERINA JE IZAŠLA IZ SAMOIZOLACIJE: Javila se fanovima na Instagramu; ‘Pozdrav s druge strane…’

Podsjetimo, Severina je potkraj studenoga prošle godine izgubila skrbništvo nad sinom. Sud je izrekao privremenu mjeru prema kojoj on odlazi živjeti s ocem Milanom Popovićem, a pjevačica ga može posjećivati dva puta tjedno i svaki drugi vikend. Općinski sud u Zagrebu donio je i privremenu mjeru kojom se Severini brani da objavljuje Aleksandrove fotografije na društvenim mrežama.

Original Article