Pjevačica je bosonoga pozirala ispred kamene kuće, a oko sebe je zavezala debelo uže

Nakon što je svom suprugu Igoru čestitala 33. rođendan, Severina Kojić je pratiteljima na Instagramu otkrila kako uživa na ljetovanju. Podijelila im je šest fotografija koje je snimila njezina prijateljica Sonja Dvornik.

NAKON ŠTO JE OBJAVILA NJIHOVU ZAJEDNIČKU FOTOGRAFIJU, IGOR ODGOVORIO SEVERINI: Njegov komentar skupio je mnoštvo reakcija

Severina na objavi pozira odjevena u crno-bijeli kratki ogrtač ispod kojega se nazire crni kupaći kostim. Pjevačica je bosonoga pozirala ispred kamene kuće, a oko sebe je zavezala debelo uže. Na nekim fotografijama u prvom planu su njezin bujni dekolte i duge noge.

“Prostiren šugamane u najveći zvizdan i ona Sonja Dvornik me počne slikavat… I ja šta ću”, napisala je Severina uz objavu, a fanovi su je obasuli lajkovima i komplimentima.

SEVERINA IZNENADILA JAVNOST, OBJAVILA JE FOTKU S IGOROM: Nakon mnogo šuškanja o problemima, evo što mu je poručila

“Lijepa do bola”, “Najljepša”, “Predivna”, “Lipa si, lipa anđele moj”, “Kraljica”, “Predivna si ženo! P.S. Sad kad žene oko sebe počnu špage motati, nautika i slične trgovine će prekovremeno tući”, “Gle kako njoj sve stoji”, “Žena lavica”, samo su neki od komentara.

Original Article