Aleksandar Aca Sofronijević, jedan od najpoznatijih srpskih harmonikaša, prema saznanjima Kurira, raskinuo je vjeridbu sa voditeljicom Sanjom Ćulibrk.

Dobro obavješten izvor blizak nekadašnjem paru ispričao je da njih dvoje nisu u emotivnoj vezi već nekoliko mjeseci, ali da su ostali u prijateljskim odnosima.

– Svi su očekivali njihovu svadbu i mnoge je njihov raskid iznenadio, ali oni nisu željeli da pričaju o tome. Koliko sam ja upućen razlog raskida nije nikakav skandal, prevara ili svađa… Jednostavno su shvatili da nisu jedno za drugo i da neće moći starost da dočekaju zajedno zbog čega su se dogovorili da se raziđu. Kada se sretnu nema neprijatnosti. Aca je ozbiljan profesionalac, a između njih nema zle krvi pa ne čudi što su nastavili normalnu komunikaciju i saradnju – ispričao je izvor blizak Sofronijeviću i voditeljici.

Bilo nam je lijepo, živjeli smo fino. Jednostavno smo shvatili da nismo jedno za drugo i odlučili smo da se raziđemo. Sanji želim svu sreću u životu. Mi smo ostali u korektnim odnosima, mislim da tako i treba da bude jer smo oboje zreli i ostvareni ljudi – kazao je Aca.

(Express/Kurir)

The post SHVATILI SMO DA NISMO JEDNO ZA DRUGO: Sofra i Sanja Ćulibrk stavili tačku na vezu appeared first on Express.

Original Article