Simona je svoje obraćenje počela prije devet godina kada ju je tadašnji suprug Ante Gotovac doveo kod fra Zvjezdana Linića

Simona Mijoković (36), bivša reality zvijezda koja je s bivšim suprugom Antom Gotovcem prije desetak godina punila medijske stupce raznim aferama i skandalima, danas je gorljiva vjernica i često govori o svome preobraćenju.

Ovih je dana gostovala u emisiji ‘U moru milosrđa’ na katoličkoj televiziji Laudato, gdje je suznih očiju prepričavala svoju problematičnu mladost. Voditelj ju je najavio kao osobu koja se “gubila u promiskuitetnom ponašanju, ali se nije ostvarila u ljubavi”.

TEŠKI DANI ZA ANTU GOTOVCA: ‘Umrli su mi bliski prijatelji, puno ih je bolesno, situacija je kaotična…’

Simona je priznala kako je “živjela u grijehu još kao djevojčica” te je s 12 godina “ušla u blud” i počela koristiti alkohol, marihuanu, cigarete, a kasnije i kokain. U prvom razredu srednje škole bježala je na privatne tulume, s 14 godina je dobila bulimiju, a sa 16 je, kako kaže, ušla u svijet prostitucije.

Htjela je novi život

Objasnila je kako Antu Gotovca ne smatra bivšim suprugom jer su bili u civilnom braku. Ipak, vječno mu je zahvalna jer ju je prije devet godine spasio, točnije doveo ju je fra Zvjezdanu Liniću u Kuću susreta ‘Tabor’. On ju je pitao je li kod njega došla samovoljno, a ona mu je rekla da “želi novi život” jer više ne može živjeti u lažnoj slavi, služeći nemoralu i đavlu.

Simona kaže da je ostavila sve i ostala na ulici, ali da su joj prijatelji koje je “Bog poslao” pomogli da ostane na Božjem putu. Priznala je kako njeno preobraćenje nije bilo bez kušnji i osude okoline.

Centar za socijalnu skrb htio joj je oduzeti prvo dijete jer su ju smatrali ludom i nesposobnom da ju odgaja, iako se dotad izvukla iz pakla droge i prostitucije. Dobila je psihologinju koja ju je nadzirala i sve je završilo onako kako je priželjkivala.

“Čovjek kad krene putem Krista, uvijek ima križeve. Posebno ima križeve od svijeta, osude, ruganje, ali opraštaj i ljubi do smrti”, poručila je Simona. Najviše joj je pomogao savjet koji je dobila na početku – da se ne obazire na ono što drugi misle o njoj.

Simona je danas udana za Stanislava Mijokovića s kojim ima četvero djece. Pohvalila se i kako se njezin trogodišnji sin Joshua stalno pretvara da je svećenik pa se ona nada da će to i postati u budućnosti.

“Ljudi, ne bojte se, idite k Isusu. Idite na svetu Misu u kojoj je živi Bog! Idite na svetu Ispovijed jer Bog sve oprašta. Nema tog grijeha koji Bog skrušenom grešniku ne oprašta. Živite za nebo jer nebo je naša domovina”, zaključila je Simona.

Original Article