Simona Mijoković (32) prije nekoliko dana imala je generalnu probu krštenja malenog sina Joshue. Naime, njezin stariji brat Denis prošlog se vikenda crkveno vjenčao i krstio svojeg sina, a Simona je na obiteljskim fotografijama “pucala od sreće”.

Uskoro će Simona krstiti svog tromjesečnog sina Joshuu. Krstitke će, kako doznajemo, biti u crkvi Gospe Stenjevačke, gdje se Simona i udala za Stanislava Mijokovića (50), čovjeka koji joj je promijenio život.

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Par se upoznao preko Facebooka, a četiri godine prije braka su bili prijatelji.

– Joshua je predivan, jako miran i pun radosti. Ide na misu i osjeti se veliki blagoslov u njemu. On je dar. Stalno na njemu zahvaljuju – rekli su nam Simonini prijatelji, koji dodaju da za Joshuu mnogi govore da je isti tata.

Simona, kažu, blista kao majka, a ne zabrinjavaju je ni kilogrami koji su joj ostali od trudnoće. 
- Toliko je sretna s obitelji, svojim mužićem, Gabicom i Joshuom, da je koja kilica viška uopće ne brine – dodaju. 
Simona je blagoslovljena sa svih strana, a povodom bratova vjenčanja i krstitki njegova sina uputila mu je dirljivu čestitku i inspirativnu poruku.

– Brate moj, od sveg srca ti čestitam sveti sakrament ženidbe. Budi onakav muškarac kakvog tvoja supruga treba danas. Svjestan budi da ne možeš ispuniti svaku njezinu potrebu, ali predajući sve u ruke Nebeskog Oca, vjeruj da On može ispuniti. Zaštiti ju uvijek od svakog zla i svega onoga što ovaj svijet nudi u svojim zamkama. Budi zabavan muž, susretljiv, blag i vjeran – napisala je Simona, koja je u sretnom braku sa Stanislavom godinu i pol dana.

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Izlazak iz bolnice nakon Joshuina rođenja presretni roditelji su proslavili odlaskom u crkvu. 


– Prvo smo odveli Joshuu u crkvu, pred Tabernakul – pred Isusa. To sam obećala Isusu, da prvo ću Joshuu dovest k Njemu. I prva riječ koju ću naučiti Joshuu da kaže neće biti mama ni tata nego Isus – napisala je Simona.

Ona svaki dan moli za nebeski blagoslov svojoj obitelji. 


– Moliti za svoj brak i za obitelj je jedna od najvažnijih stvari koje činite za sklad – zaključuje presretna Simona.

Original Article