24hr

Moja obitelj i ja smo čuli nedavne komentare Quinceyja Jonesa te smo jako razočarani što bi itko rekao takve laži o mom tati i Richardu Pryoru, rekao je Mike Brando (56). Sin pokojnog glumca Marlona Branda je bijesan što producent Quincy Jones (84) širi takve laži i tvrdi da njegov otac nije ‘uskakao u krevet’ sa ženama, ali i muškarcima.

Marlon Brando's father, Sam Spiegel (producer), Brando's mot

Marlon Brando's father, Sam Spiegel (producer), Brando's mot

TRAGIČNE SUDBINE Tajne obitelji Brando: Ubojstva i ovisnosti su ih sasvim uništili

– Tata nije poš**io Pryora. Ne mogu vjerovati da bi to netko rekao – istaknuo je Mike. Jones je prošlog tjedna u intervjuu njujorškom magazinu Vulture rekao da je Brando spavao s komičarom te još mnogim muškarcima i ženama.

NIJE SE MOGAO OBUZDATI Brando je spavao s komičarom: Seksao je bilo što pa i radijator

Foto: YouTube screenshot

– Poseksao bi bilo što, pa čak i poštanski sandučić. Bio je s piscem Jamesom Baldwinom, komičarom Richardom Pryorom i glazbenikom Marvinom Gayeom – komentirao je Quincy Brandovo ponašanje. Njegove riječi je potvrdila i Pryorova udovica Jennifer Lee (78) i objasnila što je poticalo takve stvari.

‘SABOTIRAO NAS JE’ ‘Marlon Brando mi je bio idol, ali se pretvorio u čudovište…’

– To su bile sedamdesete godine. Droge su još bile dobre, pogotovo metakvalon – ispričala je. Dodala je da bi ako bi uzeli dovoljno kokaina seksali radijator i slali mu cvijeće sljedeće jutro. Tvrdi da se njezin muž, da je živ, ne bi sramio te informacije o njegovu životu. Smatra kako bi mu to bilo smiješno i da je uvijek otvoreno pričao o svojoj seksualnosti s prijateljima.

Foto: YouTube screenshot

KULTNI FILM Scena silovanja bila je stvarna: ‘Osjećala sam bijes i poniženje’

Brando se ženio tri puta i ‘napravio’ čak 15-ero djece. Glumac je s prvom suprugom, pokojnom glumicom Annom Kashfi dobio sina Christiana koji je umro u 49. godini od upale pluća. Kolegica Movita Castaneda, koja je preminula 2015., mu je rodila sina Mikea (56) i kćer Rebeccu (52).

Foto: YouTube screenshot

98308830

98308830

MARLON BRANDO Neodoljiv: Žene su mu dolazile na vrata, a izlazile na prozor…

Brandu je i treća supruga, Tarita Teriipaia (76) bila glumica i s njom je dobio kćeri Cheyenne, koja se objesila 1995., Maimitti (44) i Raiatuu (36) te sina Simona (54). U vezi s kućepaziteljicom Christinom Marijom Ruiz, glumcu su se rodili sinovi Timothy (24) i Myles (26) te kćer Nina Priscilla (28). Uz njih je dobio još tri sina i dvije kćeri. Brando je preminuo u srpnju 2004. od posljedica dijabetesa, raka jetre te plućne fibroze.

Original Article