Stojanka Stojanović, poznatija kao “baka Coka”, dospela je u fokus javnosti kada je optužena da je ubila građevinskog investitora Zorana Trifunovića 2018. godine na Zvezdari. Njoj je Viši sud u Beogradu nedavno produžio meru kućnog pritvora.

Tim povodom oglasio se i sin “Baka Coke” Marko Stojanović, koji je otkrio i neke detalje iz boravka u pritvoru, zbog čega je njegova majka završila na VMA gde joj se, tvrdi on, zdravstveno stanje pogoršalo.

– Moja majka upravo umire na VMA, na Klinici za ortopediju i traumatologiju. Tokom boravka u pritvoru ona je slomila kuk, nejasno kako – kaže Marko u mejlu koji je posalao na redakciju Nova.rs.

Prema njegovim rečima ona je operisana na pomenutoj klinici, ali je kako on tvrdi, ona imala problema sa ispadanjem navedenog kuka, koji je morao da se vraća i da se vrši repozcija.

– Njoj je prvom prilikom ugrađena pločica u kosti zbog loma iste, koja je sada po nečijem naređenju polomljena. Postoje rengenski snimci. Osam dana je u teškim bolovima sa polomljenom pločicom i dislociranim kukom čekala na operaciju, gde je nakon četiri dana puštena kući – tvrdi njen sin Marko Stojanović.

On dodaje i da je njegova majka dobila bakteriju klosteriju.

– Svestan sam da ona nije Navaljni pa da se pošalje helikopter po nju, ali makar da javnost bude obaveštena – dodaje on u svom mejlu.

Sudbina baka Coke i dalje je neizvesna, s obzirom na to da je pitanje da li će joj se suditi za ubistvo građevinskog investitora.

Pripremno ročište u postupku koji se vodi protiv nje trebalo je da se održi u februaru, ali je ono odloženo zbog zdravstvenog stanja Stojanovićeve. Naloženo je njeno veštačenje, ali ono do danas nije završeno.

Novi Sad na vodi: Tajanstveni naprednjački projekat za novi Liman

The post Sina baka Coke optužene za ubistvo investitora: Moja majka upravo umire appeared first on Luftika.

Original Article