Premda smo sagu o klanu ‘Sinova anarhije’ do kraja odgledali još 2014., mnogo je toga ostalo neriješeno nakon kraja serije. Jedna od stvari koje su interesirale prave poklonike ove drame o bikerima svakako je i pitanje što se dogodilo sa saveznicima ‘Sinova’, ‘Mayans Motorcycle Clubom’.

Srećom, produkcijska tvrtka iza svega, FX, pobrinula se da saznamo. Serija o ovoj bajkerskoj kući, ‘Mayans MC’, započinje svojim pilotom koji se odvija dvije i pola godine poslije kraja ‘Sinova anarhije’. U seriji ćemo pratiti Ezekiela ‘EZ’ Reyesa, kojeg smo već bili upoznali u ‘Sinovima anarhije’. EZ je sin ponosne obitelji iz Meksika, čiju je budućnost uništio rat kartela. Njegova želja za osvetom odvest će ga prema životu od kojeg je cijelo vrijeme bježao.

Iako ima onih koji su odmah postali skeptični da bismo mogli dobiti seriju poput tragično loše treće sezone ‘Sinova’, valja spomenuti da je u igri opet originalni tvorac i scenarist serije, Kurt Sutter. Pripomaže mu redatelj i scenarist Elgin James, koji ima i osobnog iskustva sa životom u latino bandi.

– Kurt Sutter je majstor priče, a ‘Mayans MC’ ima onu sirovu energiju koja je obilježila ‘Sinove anarhije’. Zahvaljujući njemu i Elginu Jamesu će ‘Mayans MC’ graditi na ostavštini ‘Sinova anarhije’ te odvesti priču u novom uzbudljivom pravcu – rekao je Nick Grad, glavni i odgovorni za originalnu produkciju FX Networksa.

Točan datum dolaska serije nije objavljen no najavljeno je da bi mogla postati dostupna krajem ljeta ili u ranu jesen ove godine. U glavnim ulogama su J. D. Parda u ulozi Ezekiela ‘EZ’ Reyesa, dok će mu u sporednoj ulozi najviše pomagati Edward James Olmos kao njegov otac Felipe Reyes.

Tema: FILM

Original Article