Haris Džinović kaže da je kupio kafanu Parizu da ga konobari ne bi više u ponoć terali kući! Popularni pevač se u svom lokalu rado družio sa prijateljima, ali mu je posle tri godine biznis pukao, jer mu kafana nije donosila nikakve prihode.

– Ugostiteljstvo je robija, to je težak posao. S prijateljem sam kupio kafanu kako bismo imali gde da pijemo na miru i da nas konobari u ponoć ne bi terali kući. Nama se uvek ostajalo do četiri-pet sati ujutru. Naša kafana je služila toj svrsi, a ne osnovnim delatnostima kojima bi trebalo – da se živi i radi od nje. Prihode nismo ni imali, jer smo voleli da častimo prijatelje koji su tu dolazili.

Na pitanje Kurira sa kim bi od kolega voleo da se druži za kafanskim stolom Džinović je naveo da bi to definitivno bio Šaban Šaulić.

-Pokoj mu duši. S njim sam voleo da sedim do ranih jutarnjih sati. Pevali bismo jedan drugome na uvce, onako, za našu dušu. To druženje je bilo na obostrano zadovoljstvo.

Govoreći o tome da li je i dalje boem Džinović je naglasio da se zasitio izlazaka i da je u poslednje vreme više „kućni tip“ koji voli kod kuće da ugosti drage ljude.

Malo sam zapostavio kafanu, zasitio sam se. U poslednje vreme više volim da sedim sa društvom kod kuće. Godinama sam se provodio u kafani, pa nije ni čudno.

Pevač je naveo i da nema omiljenu pesmu koju naručuje u kafani.

Niti imam takvu pesmu, niti sam je naručivao. Šta će biti za moju dušu, zavisilo je od atmosfere.

Članak Sit kafane! Haris Džinović kupio kafanu da ga konobari ne bi izbacivali napolje: Ugostiteljstvo je robija! (VIDEO) se pojavljuje prvo na Svet poznatih.

Original Article