Branimir je u ‘Milijunašu’ dosad iskoristio dva jokera i osvojio 64.000 kuna, a koliki će iznos ponijeti kući, vidjet ćemo u sljedećoj epizodi

U sinoćnjoj epizodi kviza “Tko želi biti milijunaš?” pojavio se Branimir Toth kojeg hrvatska javnost pamti kao natjecatelja iz jedne od najzabavnijih epizoda “Potjere”. Ovaj diplomirani politolog iz Karlovca pitanja do 1000 kuna prošao je bez problema, a pomoć publike potražio je na pitanju o antičkim imenima gradova.

“Ako u antičkom nazivu Ljubljane slovo M zamijenimo slovom N, dobit ćemo antički naziv…”, glasilo je pitanje, a ponuđeni odgovori bili su Našice, Novska, Nin i Novalja. Branimir je od znalca iz publike dobio potvrdu da je njegova sumnja o odgovoru Nin točna te osvojio 8000 kuna.

Joker pola-pola iskoristio je na pitanju za 64.000 kuna. “Čija je slika Čamac čak 47 dana bila naopako obješena u njujorškom muzeju?”, glasilo je pitanje. Ponuđeni odgovori bili su Matisseova, Gauguinova, Van Goghova i Manetova. Nakon jokera ostali su ponuđeni odgovori Matisseova i Manetova, a Branimir je odabrao Matissea i osvojio 64.000 kuna. Branimiru je preostao još joker zovi, a koliki će iznos ponijeti kući, vidjet ćemo u sljedećoj epizodi.

Branimir se u “Potjeri” natjecao 2015. godine. Ta epizoda bila je jedna od najzanimljivijih jer se tada prvi put dogodilo da je lovac izbacio sva četiri natjecatelja već na ploči.

Original Article