Kao što smo ekskluzivno objavili, Aleksandra Subotić više nije učesnica rijalitija Parovi.

Ovim povodom oglasila se Happy televizija koja tvrdi da je Subotićeva na prevaru i pod pretnjama napustila šou.

Socijalna radnica u Centru u Grockoj pozvala je produkciju Hepi televizije i objasnila da je potrebno da Aleksandra Subotić, hitno dođe u njihove prostorije, jer se radi o detetu učesnice “Parova”, kojem preti da završi u hraniteljskoj porodici.

Kao i nekoliko puta do sada, produkcija je izašla u susret i organizatori su odvezli Aleksandru Subotić, koja je ubrzo rekla da ne želi da se vrati u rijaliti, a nije ni otišla u Centar za socijalni rad.

Ispred zgrade su je sačekali David Dragojević i Srba Subotić, stric, koji su palicama pretili zaposlenima Hepi televizije.

“Rijaliti nije zatvor, ovde može da uđe onaj, sa kim produkcija potpiše ugovor, ali i da izađe po pravilima ugovora, odnosno, izbace ga gledaci, ili svojevoljno”, rekla je Anđela Lakićević, u emisiji “Vanredni sastanak”, u “Parovima”.

“Pravne stvari rešavaju se na sudu, a mi se bavimo programom, koji je i prošle noći učinio da Hepi televizija bude najgledanija nacionalna teelvizija u Srbiji.”

Aleksandra Subotić je odlučila da se ne vraća u vilu “Parovi”, za jednostano raskidanje ugovora Hepi televizija će podneti tužbu.

SvetSvetOriginal Article