Milijana Božić posle venčanja navodno je bila sa drugim muškarcem, koji je, inače, bio prisutan dok se ona udavala za Milojka. Zbog ovoga u vili „Parova“ podigla se ogromna prašina, a novopečenu gospođu uhvatio je strah od tužbe.

Kako se navodi, ne samo da je izvesni gospodin bio gost na svadbi, već je bio i domaćin.

„Ja sam u šoku. To nije moj švaler. Nisam bila u krevetu posle svadbe. Skinite ove fotografije, čovek ima ženu i decu, ne bih da popijemo tužbu zbog ovoga“, besnela je Milijana tokom emisije „Upoznajte Parove“.

Foto: Printscreen/Happy

Milojko je menjao boje, ali je i sumnjao da su fotografije nastale mnogo ranije. Čovek sa fotografija je, ispostavilo se, jedan njegov rođak. Na pitanje šta radi s Milojkovim rođakom, mlada Milijana nije imala odgovor.

„To je sve bilo pre svadbe“, istakao je stari Milojko.

„Kumo, znaš i sama da su slike montirane, ne pali se na to“, poručila je Ilijana Vagić kada je je videla šta se dešava, pa se brzinski uključila u program da podrži Milijanu, kojoj je kako je vreme odmicalo bilo sve lošije.

Članak Skandal! Pojavile se Milijanine gole fotografije sa švalerom! Milojku se slošilo! (FOTO 18+) se pojavljuje prvo na Svet poznatih.

Original Article