Sudija Tea Golub sa suprugom i ćerkom, koja je donela presudu kojom se zajednički sin Severine Kojić i Milana Popovića dodeljuje samo ocu, i Milan Popović sa sinom Aleksandrom sreli su se u istom hotelu u austrijskom skijalištu.

O Severininom slučaju se oglasio i Keba: Njenog sina posmatram kao rođenog unuka

„Mi smo u hotel stigli u subotu 4. januara uveče i nisam sigurna jesmo li se sreli iste večeri ili sledeći dan ujutru u hodniku hotela“, priznaje sudija Golub i dodaje da je bila sa porodicom, a on sa detetom i društvom.

„Sigurno smo se pozdravili četiri-pet puta jer smo se sretali u tom hotelu koji ima jedan restoran, ali nikad nismo sedeli za istim stolom ili razgovarali o bilo čemu, osim što smo se uobičajeno kurtoazno pozdravili“, potvrdila je sudinca zagrebačkog Opštinskog suda Tea Golub.

Naime, ona je donela presudu kojom se starateljstvo nad sinom Severine Kojić i Milana Popovića dodeljuje samo ocu.

„Skijanje smo uplatili još na proleće i šta je trebalo, otići?“, rekla je sudinica koja potvrđuje da je u tom hotelu bilo i njenih kolega i advokata iz Zagreba koji su ih mogli vidjeti, ali kaže osim što je pozdravila Milana Popovića, s njim nije imala nikakav drugi oblik komunikacije niti je bila u društvu u kom je on bio jer je, kaže, i ona sa svojom porodicom bila dio većeg društva.

Svesna da su je očito i kolege sudije i advokati videli u istom hotelu u kojem je odseo i Milan Popović, Golub nije ni pokušala negirati da je bila u tom hotelu u kom je bio Milan Popović.

Izvor: Jutarnji.hr

Članak Skandal! Sudija koja je donela presudu o starateljstvu zimovala u istom hotelu u kojem i Milan Popović! se pojavljuje prvo na Svet poznatih.

Original Article