Ovan
Od vas se očekuje da budete inicijator, pa ovaj put izaberite da budete onaj/ona koji će doneti potrebnu promenu. Ljubavne teme su sada najbliže, a vama teško pada da popustite.
Bik
Pripazite na zdravlje i svakodnevne navike, dosta proklizavate. Nemate strpljenja za tuđu usporenost.
Blizanci
Kod vas startuje potpuno nova faza u ljubavnim odnosima. Spremni ste za kompromis.

Ljudi rođeni sa podznakom u Vagi su najšarmantniji i uvek spremni za zabavu!

Rak
Očekuje vas jedno pretresanje porodičnih odnosa koji su odavno uzdrmani. Ovo potencijalno može da utiče i na posao.
Lav
Spremni ste da podvučete crtu i očistite sve nepotrebno , pa čak i osobe iz svog života. Problemi na polju finansija su sasvim izvesni.

Vaga
Od danas, u vašem životu, ništa neće biti isto. Osećate da ste sposobni da svaki problem rešite sami.
Škorpija
Ukoliko se bavite nekim sumnjivim poslom, ovo može biti loš dan za vas. Okončanje nekog spora ili bitka na sudu je izvesna.
Strelac
Postavite nove ciljeve, skromnije i krenite prema cilju koji ste zacrtali. Partner ima probleme na poslu i zbog toga vi trpite najviše.

Jarac
Čekate povoljan trenutak kako biste pokazali svoje pregovaračke veštine, a uz to imate potrebu da sve kontrolišete. Pokušajte da promenite ponašanje.
Vodolija
Ukoliko se bavite nekim istraživanjem, ovo je odličan dan za vas. Budite temeljni i istrajni.
Ribe
Budite što pribraniji kada su finansije u pitanju, jer naredni period donosi dosta prepreka na ovom polju. Novac je izvestan preko partnera ili muškog člana porodice.

Članak Škorpije mogu da očekuju neke završetke, dok kod Blizanaca započinje nova faza se pojavljuje prvo na Svet poznatih.

Original Article