Kraljica svijeta 1990. Danijela Gračan (48) privlačila je pozornost na tom izboru ljepote u Rovinju odabirom kreacije. Odjenula je tirkizni komad s krznom koji neodoljivo podsjeća na opravu Vlatke Pokos (47) u kojoj se udala za Dikana početkom 2006. na Karibima.

Vlatka se u Diorovoj haljini s perjem marabua nije samo udala za Radeljaka, koji ju je kupio u Rimu, već se i nekoliko mjeseci kasnije pojavila na Dori u istom outfitu. Tad se našla na meti kolegice Severine Kojić (45).

dora 2006 | Autor: Robert Anic/PIXSELLFoto: Robert Anic/PIXSELL

– Ja ću se udati u haljini u kojoj nastupam na Dori – provocirala je tad Severina.

– Mislim da je mnogo prikladnije privući nečiju pozornost lijepom haljinom nego nekvalitetnim filmskim uratkom – odvratila joj je Pokos.

Vlatka se prije nekoliko godina požalila prijateljici kako joj je Severina ukrala njen zaštitni znak – uvojke. Seve se, naime, tad pojavila s uvojcima i sličnom bojom kose kao Vlatka, što je voditeljicu šokiralo, kako je rekla prijateljici.

Foto: Promo

– Razlika je samo u tome što ona ima pet kila umetaka – rekli su tad prijatelji. Vlatka nije skrivala netrpeljivost prema Severini.

– Meni je antipatično sve što ona radi posljednjih godina i ne razumijem zašto radi takvu glazbu, no njoj se uvijek sve oprašta – rekla je prije nekoliko godina o svojoj kolegici Pokos, koja se povukla s estrade u Kanadu i posvetila se studiranju.

Original Article