Kako je rekao, duže vreme se bori sa rakom pluća, a sada je stao pred kamere i za kampanju "Udahni za život" pričao je o svom lečenju, ali je poslao i jake poruke svim ljudima.

– Kad sam shvatio da je to deo života, da je bolest deo života, onda sam je prihvatio. Kad nešto prihvatiš s ljubavlju, onda se može pobediti zloćudna bolest – rekao je Mustafa.

SCENA O KOJOJ CELA SRBIJA PRIČA! Poslednja epizoda "Senki nad Balkanom" ŠOKIRALA sve – dramatičan KRAJ! Kičić se oglasio o Kaluđeru i rekao… (SPOJLER)

POČEO 13. "KUSTENDORF"! Na otvaranju čuveni reditelj Puriša Đorđević (95) SVE ODUŠEVIO!

Kako je rekao, na pregled je, na sreću, došao na vreme, a pušačima je poručio da ne budu primitivni kao on i da se ne plaše lekara.

Printscreen You Tube

– Meni je doktor još kao malom detetu bio "jao", od zubara nadalje, sve je bilo strašno. Dobro je da se ide na vreme na preglede, jer onda je izlečivost vrlo blizu – kaže glumac uoči početka sprovođenja Nacionalnog programa skrininga i ranog otkrivanja karcinoma pluća.

Mustafa u seriji u seriji "Lud, zbunjen, normalan" igra Izeta, a scenarista Feđa Isović kaže da će se snimanje serije nastaviti.

– Serija će ići dalje dokle god Mustafa bude mogao nositi teret teškog posla. Upravo snimamo nove epizode serije. On je sad dobrog zdravlja, dobre energije, mislim da ćemo nastaviti raditi. Njegovi zdravstveni problemi sad su se srećom povukli i radimo punom parom – rekao je Feđa.

U ranoj fazi karcinom pluća nema simptome pa mnogi ne budu svesni da su bolesni. Rano otkrivanje raka može spasiti živote u 80 posto slučajeva, navode u kampanji.

Pratite nas na društvenim mrežama
PROČITAJTE JOŠ

Original Article