Obožavatelj se naposljetku ispričao Kristini i objasnio kako je bio pijan kada joj je slao poruke

Kristina Penava, poznatija kao Kristina Mandarina, na Instagramu je objavila eksplicitne poruke koje joj je poslao jedan pratitelj.

‘OVO NISI TI, KOME SI UKRALA SLIKU?’: Kristina Mandarina zbunila pratitelje fotkom na kojoj izgleda totalno neprepoznatljivo

“Sad ću ti poslati jedan pornić. Oženio bih te i pružio sve na svijetu. Moramo razmišljati i misliti o tome da smo ti i ja kao pravi brat i sestra. To je totalno nastrano, perverzno, ali opet seksi i uzbudljivo. Da kroz život zajedno putujemo i da se po*ebemo gdje god stignemo. Nema boljeg nego da ja, nastrani brat, i moja seka kroz život kročimo zajedno”, napisao joj je fan, a Kristina nije mogla sakriti svoj bijes te mu je zaprijetila tužbom.

Instagram/Kristina PenavaFoto: Instagram/Kristina Penava

“Slijedi tužba, psihopatu neviđeni. Kažem iskreno i dobronamjerno, nikada ni jednoj djevojci nemoj ovakvo nešto izjaviti, naročito ne mladoj”, poručila mu je.

“To je za ludnicu, pogotovo ovakvi bolesnici, kad se netko tako odnosi prema ženama”, dodala je Kristina.

KRISTINA MANDARINA NA ODMORU S TAJANSTVENIM MUŠKARCEM: Fanove je počastila izazovnim fotkama u badiću

Naposljetku joj se pratitelj ispričao zbog perverznih poruka i objasnio kako je bio pijan kada joj ih je slao. “Ne znam što bih rekao, nije neko opravdanje, nesvjesno sam se glupirao jer sam bio pijan. Nikada nisam bio zlonamjeran. Ispričavam se, znam da je loše zvučalo”, poručio je.

Original Article