Blogerka Luna Đogani tvrdi da Baneta Čolaka gleda kao brata, a sada se pojavio snimak koji ju je demantovao i pokazao njih dvoje u prisnoj situaciji u krevetu.

Sedam dana nakon početka rijalitija Zadruga Luna Đogani se smuvala i poljubila sa oženjenim Slobom Radanovićem, ali neposredno pre toga ona je bila prisna sa Banetom Čolakom.

Pojavio se i snimak te situacije, a jasno se vidi kako se njih dvoje grle u krevetu, a u jednom trenutku Čolak joj priča nešto na uvce.

Gledaoci su videli ovaj snimak, pa je zato došlo i do pitanja upućenog Luni, na šta je ona odgovorila:

“Bane je jedini muškarac, koga gledam kao mog Adama, kao brata, čovek se druži sa mojim ocem. Bane i Filip su moji privatni prijatelji, sa mojim ocem se druže, gledaju mog oca kao brata. To je bilo kada smo se Sloba i ja tek muvali. Pošto je Sloba spavao pored Banetovog kreveta, ja sam legla u Banetov krevet da bi pričala sa Slobom i on je seo pored da priča sa nama”, objašnjavala je Luna.

Đoganijeva je izjavila da Baneta ne bi ni “preko blututa”, ne zato što je ružan, već zato što nijednog zadrugara ne gleda na taj način, osim Slobe. Nakon toga je i Čolak prokomentarisao ovo pitanje.

Pogledajte video koji dokazuje suprotno od onoga što Luna tvrdi:

Dan prije poljubca sa Slobom,a kada su je novinari pitali da li ima ista sa njim rekla je da ga gleda kao brata,lazov,sirite video dalje da se pusti u javnost i da ga prikazu Slobi jer on za ovo ne zna.Pusta sramota! @sampanjactaticaa

A post shared by WC đevojka (@dama_bez_blama_zluna) on

Luna optužena da se pre Slobe LJUBILA U KREVETU sa ovim zadrugarom! (VIDEO)

scandal!Ivan Vučićević

The post Sloba preko ovoga SGIRUNO NEĆE PREĆI! (VIDEO) appeared first on Scandal portal.

Kompletan tekst …