AKTUELNO

Domaći

SLOBA PRVI PUT U EMISIJI POSLE OČEVE SMRTI Pevao je istog dana kad je Dušan umro: Mnogo mi je bilo teško, hteo sam da prekinem na pola

Izvor: Pink.rs, Foto: TV Pink Printscreen ||

Popularni pevač stao je pred kamere i otvorio dušu o nemilom događaju.

Prvi put nakon što mu je preminuo otac, pevač Sloba Radanović gostuje u jednoj televizijskoj emisiji gde se već na samom početku osvrnuo na nemili događaj koji mu je poslednjeg dana 2019. obeležio čitavu godinu.

Sloba je bio u nezavidnoj situaciji budući da je tog 31. decembra, kada mu je otac Dušan preminuo, imao zakazan novogodišnji nastup koji je, uprkos svemu, profesionalno odradio, za šta je dobio pohvale sa svih strana.

Foto: TV Pink Printscreen

– Skupio sam hrabrosti, odradio to i znam da bi i on tako hteo. I moja majka je insistirala da ja nastupam i da ne odlažem te svoje nastupe… Mislio sam da neću moći, da neću imati glasa da pevam, do zadnjeg trenutka dok nisam kročio na binu. Kada sam uspeo to da uradim, bio sam ponosan sam na sebe, bila je ponosna i majka, znao sam da je i otac ponosan. Nova godina i repriza – stanje šoka, pa mi je bilo lakše da pevam, ali kada se sve to malo sleglo 4. sam nastupio i tada mi je bilo najteže, mislio sam da ću da prekinem nastup na pola. Setio sam se nekih stvari, a kada prođe neko vreme i shvatiš da nekog stvarno više nema, onda te uhvati taj neki momenat, bude ti baš teško… – priznao je Radanović u emisiji "Amidži šou".

Foto: Instagram.com

Autor: D. T.

Domaći

SLOBA RADANOVIĆ POSLE RAZVODA JAVNO PRIZNAO: Najsrećniji sam bio onda kada sam ušao u vezu sa Kijom! (FOTO)

Domaći

IMAO JE TEŠKO DETINJSTVO! Bojan Leksington živeo u NEMAŠTINI, pa otkrio NEPOZNATE DETALJE iz tog perioda! (FOTO)

Domaći

ŠUŠKALO SE DA JE IMAO S*KS SA ANOM KORAĆ: Sloba više nije mogao da ćuti, PRIZNAO SVE! (FOTO)

Domaći

CECA O UDESU NA DEDINJU: Čula sam da nešto tutnji, znala sam da je neko udario u kuću!

Zadruga

NE PRAVIM HAREM, MENI TREBA HUREM: Stefan progovorio o SKANDALOZNIM postupcima prema BIVŠOJ devojci, a jedna rečenica posebno je zabolela Ivu! (VIDEO)

Domaći

JA TO I DALJE SKUPO PLAĆAM: Miroslav Ilić priznao šta mu je najveća neostvarena želja u životu! (VIDEO)

'Original Article