Pevač Slobodan Sloba Radanović progovorio je o temama koje intrigiraju mnoge i o kojima mnoge javne ličnosti izbegavaju da otvoreno govore. Tako je Radanović zaključio da je bolji dobar razvod nego loš brak, kao i da svako ima pravo na sopstveni izbor. Pogledajte njegove odgovore:

O razvodu:

Čovek treba da se trudi da sačuva brak, ali ne po svaku cenu. Ako ne postoji šansa da jedan odnos opstane, uvek je bolji dobar razvod nego loš brak.

O lakim drogama

Mislim da treba sve legalizovati i da ljudi sami treba da odlučuju šta žele i šta im prija ili ne prija. Svako ko želi da se drogira zna da će mu to škoditi, ali će to svakako uraditi jer je tako rešio.

O prostituciji

Prostitucija treba da se legalizuje, ne samo zbog plaćanja poreza državi već zbog prava na izbor. Sve treba legalizovati i ljudima dozvoliti da sami biraju šta će da rade sa svojim životom.

O eutanaziji

Eutanazija

Mislim da niko nema pravo da odlučuje o nečijem životu umesto njega samog. Takođe, čuda su moguća i nikada ne znamo da li će se i kada neko iz kome probuditi. Nikada ne bih mogao samostalno da donesem takvu odluku. Bilo bi mi lakše kada bih znao šta ta osoba želi.

Članak Sloba Radanović o škakljivim temama: Legalizujte droge, prostituciju i eutanaziju! Ljudima dozvoliti da sami biraju šta će da rade sa svojim životom se pojavljuje prvo na Svet poznatih.

Original Article