Roditelji pevača Slobe Radanovića strahuju za sina jedinca, jer im na kućnu adresu u Zrenjaninu stižu preteće poruke javnosti. Sloba Radanović progovorio je javno o ovom problemu, ističući kako se ne boji kleveta.

“Stigli su isečci iz novina, moje slike na kojima su mi iskopane oči. ‘Crk’o dabogda’… ‘Umro dabogda’… ‘Umri u najgorim mukama’, ali sam pre toga čuo da su neki klinci pod prozorom vikali: ‘Kija, Kija’, pa sam izašao i zatekao to u sandučetu. To su klinci, ne obazirem se previše na to, mladi su, shvatiće oni kad odrastu da je to glupost što rade”, rekao je u “Premijeri” pevač.

On je razgovarao i sa roditeljima i objasnio im da nema razloga za strah.

“Objasnio sam i mojim roditeljima da ne treba zbog toga da se potresaju, da je to normalno. To nisu klasične pretnje, a neću da kažem kletve, ali ljudi kroz to iskazuju svoje nezadovoljstvo”, govorio je on napominjući da istinski neprijatne scene doživljava samo preko interneta i to sa lažnih profila.

SvetIvan Dobričić/E-Stock.Us

The post SLOBI PRETE SMRĆU! RODITELJI SE PLAŠE ZA SINA JEDINCA: Ove jezive poruke i kletve SVAKODNEVNO zatrpavaju prag porodičnog doma Radanovića! appeared first on Svet portal.

Комплетан текст